Karaduman Olayı Yalanlandı - Son Dakika
Spor

Karaduman Olayı Yalanlandı

Karaduman Olayı Yalanlandı

Yeni Diyarbakırspor'da Serdar Karaduman'ın alacaklarının için TFF'ye başvurduğu ve futbolcunun serbest kalacağı yönündeki iddialar kulüp tarafından yalanlandı.

13.01.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Diyarbakırspor'da, sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetmeye yanaşmayan Serdar Karaduman'ın serbest kalmasının önüne geçildi. Alacaklarının ödenmediğini öne sürerek serbest kalmak için Tff'ye başvuran Serdar'ın bu girişimine karşı harekete geçen kulüp, bu futbolcunun serbest kalmasını engelleyecek para miktarını yatırarak bunun önüne geçti.

Yetiştirme Tazminatı Şartı da Var

Serdar Karaduman'ın başka kulübe transfer olması için Yeni Diyarbakırspor'la anlaşarak kulübün istediği bonservis ücretini ödemesi gerekiyor. Ayrıca 23 yaşın altındaki futbolcular için kulüplerin yetiştirme tazminatı hakkı olduğu için de Serdar'ın başka kulübe transfer olabilmesi için kulüple anlaşarak bu konudaki maddi koşulları da yerine getirmesi zorunlu. Sözleşmesini karşılıklı anlaşma ile feshetmeye yanaşmayan diğer futbolcularla ilgili sorunun çözülmesi için de girişimlerin devam ettiği bilgisi verildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Karaduman Olayı Yalanlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement