Klopp'da Moral Falan Kalmadı - Son Dakika
Spor

Klopp'da Moral Falan Kalmadı

Klopp\'da Moral Falan Kalmadı

Sven Bender ve Nuri Şahin'in Leverkusen maçında sakatlanmasıyla birlikte Alman teknik adamın tadı ve huzuru tamamen kaçtı.

08.12.2013 09:15

Sezon başından beri sakatlıklarla boğuşan Borussia Dortmund, dün oynanan ve 1-0 kaybedilen Leverkusen maçınının ardından Sven Bender ve Nuri Şahin'i de sakatlıklara kurban verdi.

Sebastian Kehl ve İlkay Gündoğan'ın da sakat olması sebebiyle orta sahada sağlıklı oyuncusu kalmayan Jürgen Klopp, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün Cumartesi ve bazı yerlerde mucizeler gerçekleşirken bugün bize şans gülmedi. Çarşamba günü oynayacağımız maçtan önce sonuçların açıklanmasını bekliyoruz. İki as oyuncumuz daha sakatlandı ve iyi gözükmüyorlar. Bizim için zorlu bir süreç." diye konuştu.

Leverkusen mağlubiyeti hakkında da konuşan Klopp, "Leverkusen'i yenmek istiyorsanız oldukça iyi bir oyun ortaya koymanız gerekli ve biz bunu yapamadık. İyi savunma yaptılar ve bizi uzun toplara mahkum ettiler. Pasif kaldık ve son vuruşları yapamadık. İkinci yarı toparlandık, ama gereken seviyeye çıkamadık." ifadelerini kullandı.

gt; gt; SVEN BENDER VE NURİ ŞAHİN SAKATLANDI!

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Klopp'da Moral Falan Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement