Koeman'ın Bileti Kesildi - Son Dakika
Spor

Koeman'ın Bileti Kesildi

Koeman\'ın Bileti Kesildi

Hollanda temsilcisi takımı, yeni sezondan itibaren Ronald Koeman'ın yerine Teknik Direktör Fred Rutten'e emanet edecek.

03.03.2014 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Feyenoord Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 1 Temmuz 2014 tarihinden geçerli olmak üzere takımın başına 51 yaşındaki deneyimli teknik adam Fred Rutten'in geçeceği vurgulandı.

Sitede "Koeman'la geçirdiğimiz harika üç sezonun ardından bu yıl sonunda kendisiyle yollarımızı ayıracağız" ifadeleri kullanıldı.

Hollanda ekibi takımı üç sezondur çalıştıran teknik direktör Ronald Koeman'la sezon sonunda yollarını ayıracağını duyururken, Rutten ile bir yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Kulübün tekni menajeri Martin van Geel, Hollandalı teknik adam Koeman'ın ardından bir başka Hollandalı ve deneyimle bir hoca ile anlaşma sağladıklarına söyledi: "Listemizde başka isimlerde vardı. Bu isimler arasında en doğru kişinin Rutten olduğuna karar verdik."

Rutten ise yaptığı açıklamada Ronald Koeman'ın arkasında çok iyi bir takım bırakacağını belirterek, "Bu çıtayı daha da yükseğe çekmeyi hedefliyoruz" dedi.

51 yaşındaki deneyimli teknik adam daha önce Twente, PSV, Schalke ve Vitesse gibi kulüplerin teknik direktörlüğünü yapmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Koeman'ın Bileti Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement