Konyaspor'da Moral Yemeği - Son Dakika
Spor

Konyaspor'da Moral Yemeği

Konyaspor\'da Moral Yemeği

Konyaspor As Başkanları Ali Kaya ve ağabeyi Mesut Kaya, Spor Toto Süper Lig'in 13.haftasında Çaykur Rizespor ile oynanacak maç öncesinde yeşil-beyazlı yönetim, teknik heyet ve oyunculara moral yemeği verdi.
Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri...

30.11.2013 13:21

Konyaspor As Başkanları Ali Kaya ve ağabeyi Mesut Kaya, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Çaykur Rizespor ile oynanacak maç öncesinde yeşil-beyazlı yönetim, teknik heyet ve oyunculara moral yemeği verdi.

Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri Genel Merkezi'nde düzenlenen yemekte konuşan Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, ev sahipliğinden dolayı Mesut ve Ali Kaya'ya teşekkür ederek, "Pazartesi günü Çaykur Rizespor ile sahamızda çok önemli ve kritik bir maça çıkacağız. İnşallah bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak Beşiktaş maçındaki kötü oyunu ve yenilgiyi telafi edeceksiniz. Size güveniyoruz" dedi.

As Başkan Ali Kaya, yönetimi ve takımı yemekte ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çaykur Rizespor maçından 3 puanla ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Yeşil-beyazlı takım kaptanı Erdinç Yavuz, Pazartesi günü oynayacakları Çaykur Rizespor maçından 3 puanla ayrılarak alacakları galibiyeti camiaya hediye edeceklerine inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Ahmet Şan, yemeğe ev sahipliği yapan Mesut ve Ali Kaya kardeşlere oyuncuların imzaladığı forma hediye etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Konyaspor'da Moral Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement