Koscielny: Bize Üst Düzey Forvet Lazım - Son Dakika
Spor

Koscielny: Bize Üst Düzey Forvet Lazım

Koscielny: Bize Üst Düzey Forvet Lazım

Arsenal'in başarılı savunma oyuncusu Laurent Koscielny, gelecek sezon daha kaliteli bir hücum hattı istiyor.

06.06.2014 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arsenal #39;in Fransız stoperi Laurent Koscielny, geride bıraktıkları sezonda bitirici bir forvetin yokluğunu hissettiklerini söyledi.

2013-14 sezonunda takımın bir diğer Fransız ismi Olivier Giroud toplamda ağları 22 defa havalandırsa da bu sayı yeterli olmadı. Olivier #39;in tek forvet olduğunu söyleyen Koscielny, quot;Bize bir an önce üst düzey bir forvet lazım. Takımın her yerinde o mevkide oynayabilecek birden fazla oyuncu olmalı ki o forma için yarışmak zorunda kalalım. Giroud #39;nun da seviye atlamak için buna ihtiyacı var. 30 #39;dan fazla gol atabilecek bir forvet almak bize Premier Lig #39;i kazandırabilir. Manchester City ve Chelsea gibi takımların kadrosuna bakıldığında aramızdaki fark su götürmez bir şekilde ortada. quot; diye konuştu.

Takımın diğer alanlarda da transfer yapması gerektiğine inanan Fransız savunmacı, quot;Bize bir kaleci, bir sağ bek, bir orta saha bir de forvet lazım. Bunlardan en az dördü gerçekten gerekli. Böylece kadro derinliğimiz ve forma savaşımız başlar ve Man City ile Chelsea gibi devlerle denk olabiliriz. FA Kupası #39;nı kazanmamız transferde bize kolaylık sağlayabilir. quot; dedi.

Arsenal #39;in Chelsea ve Manchester City ile birlikte eski kaptanı Cesc Fabregas için transfer yarışına girdiği de iddia ediliyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Koscielny: Bize Üst Düzey Forvet Lazım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement