Küfür Görevinden Etti - Son Dakika
Spor

Küfür Görevinden Etti

Küfür Görevinden Etti

Denizli Belediyespor'da, teknik direktör Yaşar Güngör, Eyüpspor maçında rakip takım futbolcusuna küfrettiği gerekçesiyle kulüp yönetimince görevinden alındı.

01.02.2012 18:20

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Denizli Belediyespor'da, teknik direktör Yaşar Güngör, Eyüpspor maçında rakip takım futbolcusuna küfrettiği gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin ardından kulüp yönetimince görevinden alındı.

Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Tanju Beştaş, gazetecilere açıklamasında, teknik direktörleri Yaşar Güngör'ün, bu hafta Eyüpspor ile oynadıkları maçta, rakip takıp futbolcusu Ali Cansun'a küfür ettiği gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini hatırlattı.

Teknik direktörlerinin görevine bu nedenle son vermek durumunda kaldıklarını dile getiren Beştaş, "Biz bu küfrün altında kalamayız. Yaşar Güngör ne kadar başarılı olursa olsun, bizim için en önemli kriter, centilmen olunmasıdır. Bu küfür nedeniyle Eyüpspor camiasından özür diliyoruz. Yaşananlar bize yakışmadı" dedi.

"Görevden alınmama anlam veremedim"

Yaşar Güngör ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, görevden alınmasına bir anlam veremediğini ifade ederek, "Ali Cansun hem futbolcularımızı hem yedek kulübesini tahrik etti. Hatta bir ara bize dönüp, ağır küfürler etti. Ben de sinirlerime hakim olamadım. Maç sonrası ben de küfür ettim" dedi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Küfür Görevinden Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement