La Liga'da Dev Maç - Son Dakika
Spor

La Liga'da Dev Maç

La Liga\'da Dev Maç

Bir yanda Barcelona, diğer yanda geçen senenin şampiyonu Atletico... La Liga’da haftanın en önemli maçında zirveyi kovalayan iki önemli takımın mücadelesi nefes kesecek.

11.01.2015 00:17

Sadece La Liga'da değil, Avrupa'da haftanın maçı Barcelona ile son şampiyon Atletico Madrid arasında oynanacak.

Ligde ikinci sırada yer alan Barcelona ve aynı puana sahip Atletico Madrid arasında oynanacak olan önemli karşılaşmada iki takım da zirvedeki Real Madrid’i yakalamak istiyor.

İki takım, ligin ilk yarısının bitimine bir hafta kala, şampiyonluk yarışında bir adım öne geçmek için Nou Camp’ta kozlarını paylaşacak.

Geçen sezonun son maçında şampiyonluk için karşı karşıya gelen iki takımdan Atletico Madrid, Nou Camp çimlerinde şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Yine Nou Camp’ta, bu kez farklı bir atmosferde karşı karşıya gelen iki takımdan Barcelona'da günlerdir Teknik Direktör Luis Enrique ile Lionel Messi arasındaki gerilim konuşuldu.

Şampiyon kadrosundan Diego Costa, Filipe Luis ve Courtois gibi önemli oyuncularını kaybetse de şampiyonluk iddiasını kaybetmeyen Atletico'da Mandzukiç, Griezmann gibi yeni oyuncuların uyum süreci son buldu.

Teknik Direktör Diego Simeone, bu maçı düşünerek Kral Kupası'ndaki Real Madrid karşılaşmasında takımının yarısından fazlasını dinlendirdi. Dinlenen oyuncular arasında Arda Turan yer aldı. Atletico'nun zorlu deplasmandan puan çıkarıp çıkarmayacağı merak konusu.

Barça'da Thomas Vermaelen'in sakalığı sürerken, Xavi'nin urumu belirsizliğini koruyor.

Atletico'da ise Cristian Ansaldi ve Cani'nin sakatlıkları devam ediyor.

Kritik karşılaşma bugün TSİ 22.00'de başlayacak.

MUHTEMEL 11'LERBarcelona: Bravo, Alba, Mascherano, Pique, Alves, Busquets, Iniesta, Rakitic, Neymar, Messi, Suarez

Atletico Madrid: Moya, Siqueria, Godin, Gimenez, Juanfran, Tiago, Gabi, Koke, Arda, Griezmann, Madzukic

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor La Liga'da Dev Maç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement