Lanzini'nin Alternatifi Bryan Ruiz - Son Dakika
Spor

Lanzini'nin Alternatifi Bryan Ruiz

Lanzini\'nin Alternatifi Bryan Ruiz

Beşiktaş, Manuel Lanzini'nden gelecek haberi beklerken, B planını da belirlemiş durumda.

23.07.2014 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lamaquina isimli radyoya konuşan Gallardo, “Manuel Lanzini’nin takımdan ayrılması gündeme geldi. Bizim için en iyi transfer oyuncularımızı tutmak olur. Hiçbirisinin gitmesini istemeyiz. Kendisi için gelen iyi teklifler var. Eğer istediğimiz şartlar sağlanırsa transferleri gerçekleşebilir” dedi.

10 numara transferini 30 Temmuz’daki Feyenoord maçına yetiştirmeye çalışan Siyah- Beyazlılar’ın, bu gelişmenin ardından Lanzini konusunda daha fazla zaman kaybı yaşamamak için rotasını Bryan Ruiz’e kırdığı bildirildi.

Kara Kartal’ın, gelecek sezonda İngiltere’de İkinci Lig’de yer alacak olan Fulham’da kalmak istemeyen Kolombiyalı futbolcu için görüşmelerini hızlandırdığı ifade edildi.

Marko Marin de listede

Feyenoord’la oynayacağı Şampiyonlar Ligi eleme açına yeni 10 numarasını yetiştirmeyi planlayan Siyah- Beyazlılar’ın, bu maç için UEFA’ya yarına kadar oyuncu listesini vermesi gerekiyor. Bundan dolayı Premier Lig ekibi Chelsea’nin deneyimli ismi Marko Marin’i de listesinde tutan Siyah-Beyazlılar’ın, transfere en geç yarın nokta koymayı planladığı öğrenildi.

Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Lanzini'nin Alternatifi Bryan Ruiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement