Lassa, Barcelona'ya Sponsor Oldu - Son Dakika
Spor

Lassa, Barcelona'ya Sponsor Oldu

Lassa, Barcelona\'ya Sponsor Oldu

Brisa tarafından üretilen lastik markası Lassa, FC Barcelona kulübü ile 4 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

03.06.2015 11:02  Güncelleme: 12:07

Türk firması Lassa, yeni sezonda Barcelona'ya sponsor oldu! Brisa tarafından üretilen lastik markası Lassa, FC Barcelona kulübü ile 4 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

"FC BARCELONA LASSA"

Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından üretilen lastik markası Lassa, FC Barcelona kulübü ile 4 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Lassa, FC Barcelona Kulübü'nün 'Global Resmi Lastik Partneri olarak anılacak ve kulübün basketbol, hentbol, futsal ve tekerlekli paten hokeyi takımlarının resmi isimleri 'FC Barcelona Lassa' olarak kullanılacağı bildirildi.

4 YILLIK ANLAŞMA İMZALANDI

Brisa'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Brisa tarafından üretilen Lassa markalı lastiklerin global marka bilinirliğine ve marka algısının yükseltilmesine katkı sağlamak amacıyla çeşitli spor dallarında dünyanın en başarılı kulüpleri arasında yer alan FC Barcelona ile 4 yıllık bir sponsorluk anlaşması imzalanmıştır. Anlaşma kapsamında Lassa, FC Barcelona Kulübü'nün "Global Resmi Lastik Partneri" olarak anılacak olup; ayrıca kulübün basketbol, hentbol, futsal ve tekerlekli paten hokeyi takımlarının resmi isimleri "FC Barcelona Lassa" olarak kullanılacaktır."

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Lassa, Barcelona'ya Sponsor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • UA: Sözleşmelilere iş vermezler Dışarıya para akıtırlar 5 0 Yanıtla

Advertisement