Londra'da Adebayor Çıldırdı! - Son Dakika
Spor

Londra'da Adebayor Çıldırdı!

Premier Lig'in 25.haftasında White Hart Lane Tottenham Hotspur ve Newcastle United karşılaşmasına ev sahipliği yaptı.

11.02.2012 21:35

Premier Lig'in 25. haftasında White Hart Lane Tottenham Hotspur ve Newcastle United karşılaşmasına ev sahipliği yaptı. Nefesleri kesen mücadelede gülen taraf 5-0'lık galibiyet ile Tottenham Hotspur oldu. Tottenham'da Adebayor 4 asist 1 de golle adeta takımını tek başına sırtladı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Kuzey Londra ekibi maçın henüz 20. dakikasında skoru 3-0'a getirdi. 4. dakikada sahneyi açan Benoit Assou-Ekotto'yu 6. dakikada yeni transfer Louis Saha takip etti. Dakikalar 20'yi gösterdiğinde Tottenham taraftarlarını üçüncü gol sevincine ulaştıran isim Fransız golcü Saha oldu. Niko Kranjcar'ın ilk yarının bitimine 10 dakika kala gelen golüyle, mavi-beyazlı ekip soyunma odasına keyif içinde gitti.

İkinci yarıda oyunun kontrolü altında yürüten Tottenham'da ilk gört golün asistini yapan Emmanuel Adebayor, mükemmel bir kapanış yaparak 65. dakikada adının yanına bir de gol istatistiği ekledi. Evinde oynadığı sekiz maçta da yenilgi yüzü görmeyen Tottenham, bu maçta da gülen taraf oldu ve sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.

Bu sonuçla Tottenham puanını 53 yaparak üçüncü sıradaki yerini korurken Newcastle 42 puanda kalarak altıncı sıradan kurtulamadı.

Londra\'da Adebayor Çıldırdı!
Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Londra'da Adebayor Çıldırdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement