Luis Suarez, Kendisi ve Barcelona Hakkındaki Sorunları Yanıtladı - Son Dakika
Spor

Luis Suarez, Kendisi ve Barcelona Hakkındaki Sorunları Yanıtladı

Luis Suarez, Kendisi ve Barcelona Hakkındaki Sorunları Yanıtladı

Barcelona'nın Uruguaylı forveti Luis Suarez, bir radyo programına verdiği röportaj kendisi ve takımı hakkındaki görüşlerini açıkladı.

10.04.2015 11:57

Barcelona'nın Uruguaylı forveti Luis Suarez, katıldığı bir radyo programında kendisi ve takımı hakkındaki sorulara yanıt verdi.

Radyo Cope'nin El Partido de las 12 programına katılan Suarez, Real Madrid'in kendisini sürekli istediğini ancak hayallerini süsleyen kulübün Barcelona olduğunu ve teklif geldiğinde bir an bile düşünmediğini söyledi.

Oynadığın pozisyon - "Bir gün 9 numara pozisyonundayken Messi, "Orada oynamaya devam et" dedi. Luis Enrique de o oyundaki uyumumuzu gördü ve beni orada oynatmaya devam etti"

Isırık - "Chiellini ile yaşananlar kesinlikle kariyerimin en kötü anıydı. Kendime, ülkeme, eşime ve çocuklarıma ihanet etmiş gibi hissettim. O olaylar benim hatamın yanında Chielli'nin ve Ivanovic'in tahrikleriyle de yaşanmıştı. Fakat artık akıllandım"

FIFA'nın cezası - "FIFA'nın bana yaptığı, birini bıçaklayana ya da ceza verilen holigana yapılmamıştır. Ben kimseyi öldürmedim"

Hırs - "Barcelona dünyanın en iyi kulübü, buna şüphe yok. Ben de burada olduğum sürece tüm kupaları almak için çabalayacağım"

Messi - "O sahada büyük bir ortak ve çok da mütevazı bir arkadaştır. Onunla ve Neymar'la birlikte oynamak hem rahatlamak hem de ayrıcalık demek"

Messi mi Ronaldo mu? - "Messi"

Neymar - "Ne zaman Neymar topu ayağına alsa biz sıkışıyoruz ve o da buna kızıyor. Artık gerisini siz düşünün"

Gelecek - "Kariyerimi Barcelona'da bitirmem zor görünüyor. Daha önce dediğim gibi Ajax ve Nacional'e dönmek istiyorum"

Oyunun - "Oyunumdan memnunum açıkçası. Takımın bir parçası olduğumu ve onlara faydalı olduğumu düşünüyorum. Bazı insanlar bunu böyle görmeyebilirler. Fakat ben sahadayım ve takımım için iyi işler yapmaya çalışıyorum"

Casillas'ın ıslıklanması - "Casillas'ın Schalke maçından sonra hem de kendi stadyumunda ıslıklanmasını anlayamıyorum. O tüm başarılarını bu kulüpte kazandı. Açıkçası ıslıklamadan önce bunları düşünmek gerek"

Madrid'e attığın gol seni yüceltip Casillas'ı aşağı çekmiş olabilir mi - Bence öyle değil. Kalecilerin fovetlerin nereye vuracağını tahmin etmesi o kadar da kolay değildir. Forvetler de her zaman kaleciyi kendisine çekmeye çalışır. Casillas sadece yanlış tarafa uzandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Luis Suarez, Kendisi ve Barcelona Hakkındaki Sorunları Yanıtladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement