M.united, Scholes ile Güzel - Son Dakika
Spor

M.united, Scholes ile Güzel

M.united, Scholes ile Güzel

İngiltere Premier Lig'de Manchester United, Bolton Wanderers'ı 3-0 mağlup etti.

14.01.2012 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig'de Manchester United, Bolton Wanderers'ı 3-0 mağlup etti. Ligdeki son iki maçını kaybettiği için sıkıntılı olan Kırmızı Şeytanlar'ı galibiyete Paul Scholes (45+1), Danny Welbeck (74) ve Michael Carrick'in (83) golleri taşıdı. Ev sahibi 22. dakikada Wayne Rooney'nin ayağından bir de penaltı kaçırdı.

Bolton'la karşılaştığı son 14 maçta 12 kez kazanan Manchester United böylelikle bu sezon Premier Lig'de kalma mücadelesi veren rakibi karşısında rahat bir galibiyet daha almış oldu.

Old Trafford'daki son galibiyetini 2001'de alan Bolton ise uzun süre direnmeye çalıştı ama ilk yarının oynanmamış süresinde yediği golle soyunma odasına üzgün gitti ve ikinci yarı da United'ın etkili oyununa engel olamadı.

SCHOLES REKOR KIRDI

Geçtiğimiz sezon sonunda futbolu bıraktıktan sonra, önceki hafta sahalara dönen Paul Scholes kaydettiği golle Manchester United tarihinde gol atan en yaşlı isim oldu. Doğum gününden bu yana 37 yıl 59 gün geçen Scholes'tan önce bu rekor Bryan Robson'a aitti.

Scholes ayrıca bu golle Premier Lig'deki 19. sezonunu da boş geçmemiş oldu. Emektar oyuncu daha önce oynadığı 18 sezonda ligde 102 gol bulmuştu.

Bolton'da yedekler arasında olan Tuncay Şanlı oyuna 88. dakikada Petrov'un yerine dahil oldu.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor M.united, Scholes ile Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement