Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Beko Basketbol Ligi yarı final 3.maçında Banvit'i 68-55 mağlup ederek seride durumu 2-1'e getiren Anadolu Efes'te Başantrenör Illias Zouros, oyuncularının iyi bir performans sergilediğini belirterek, artık bir sonraki maçı düşünmeleri gerektiğini...

21.05.2012 21:26

Beko Basketbol Ligi yarı final 3. maçında Banvit'i 68-55 mağlup ederek seride durumu 2-1'e getiren Anadolu Efes'te Başantrenör Illias Zouros, oyuncularının iyi bir performans sergilediğini belirterek, artık bir sonraki maçı düşünmeleri gerektiğini söyledi.

Illias Zouros, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının sergilediği performansın kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Bütün oyuncuların yüzde yüz performanslarını sahaya yansıttığını kaydeden Zouros, "Bugün Cenk iyi işler yaptı. Sadece bir atıcı değil, iyi bir savunmacı da olduğunu gösterdi. Tüm takımımız iyi defans yaptı. Kazanmayı hak ettik. Artık daha iyi oynuyoruz. Bu maç bitti, geride kaldı. Hemen bir sonraki maçı düşünmeye başlamalıyız. Şu dakikadan itibaren önümüzdeki maça konsantre olmaya başlayacağız" diye konuştu.

Yunan çalıştırıcı, Anadolu Efes taraftarlarına da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

-Cenk Akyol-

Karşılaşmada iyi bir performans ortaya koyan Cenk Akyol ise serinin üçüncü maçını kazandıklarını, ancak final yolunda her şeyin bitmediğini kaydederek,

"Önümüzdeki maça iyi hazırlanmamız ve iyi dinlenmemiz gerekiyor. Bugün iyi savunma yaptık. Hücumda da yüksek yüzdeyle oynadık. Rakibimiz ise bence gerçek basketbolunu sahaya yansıtamadı. Bu da bizim iyi savunmamızdan kaynaklandı ve rahat bir galibiyet aldık. Artık bir sonraki maça hazırlanmalıyız" diye konuştu.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement