Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

PTT 1.Lig takımlarından Boluspor'un Teknik Direktör Yardımcısı Metin İlhan, "İnşallah önümüzdeki maçlardan itibaren yukarıya çıkma yolunda mesafe kaydedeceğiz" dedi.

04.11.2012 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Teknik Direktör Yardımcısı Metin İlhan, "İnşallah önümüzdeki maçlardan itibaren yukarıya çıkma yolunda mesafe kaydedeceğiz" dedi.

Adanaspor karşılaşmasına iyi başladıklarını ifade eden İlhan, arzulu ve istekli olan futbolcuların çok sayıda pozisyon bulabildiğini söyledi.

Ligde üst sıralara çıkmak için karşılaşmadan 3 puanla ayrılmaları gerektiğini fakat maçın berabere bittiğini dile getiren İlhan, "Elimizden geleni yaptık, çocukların ellerine, ayaklarına sağlık. Dünden itibaren berabere biten maçlardan sonra bu bizim için şans olurdu ama değerlendiremedik. İnşallah önümüzdeki maçlardan itibaren yukarıya çıkma yolunda mesafe kaydedeceğiz" şeklinde konuştu.

-Adanaspor cephesi -

Adanasor Teknik Direktörü Levent Eriş de maça iyi başlayarak erken ol bulduklarını anlattı.

Topa fazla sahip olarak atak yapmayı başardıklarını vurgulayan Eriş, "40 dakika boyunca bunu başardık sonrasında ise talihsiz bir penaltı golü yiyerek kapadık. Devre arasında demoralize olduk" dedi.

İkinci yarı ikinci golü yiyene kadar demoralize olarak maça devam ettiklerini aktaran Eriş, şunları kaydetti:

"İkinci golden sonra oyun formatımızı değiştirdik ve oyunumuzu rakip sahaya yıkmaya başladık. Beraberliği çok da istediğimizi söyleyemem ama bu sonuçla dönüyoruz. Biz çok genç bir takımız. Adanaspor olarak şampiyonluğu istediğimiz için kamuoyunda önemli bir takım olarak görünüyoruz ama oyuna giren oyundan çıkan futbolcularımıza baktığınızda yaş ortalamasının 20 olduğunu görürsünüz. Genç bir takımı hedefe götürme mücadelesini sürdürdükleri için oyuncularımı kutluyorum. Boluspor'a da başarılar diliyorum"

Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz

Yayıncı: Murat Paksoy - BOLU

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement