Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kaya: "Bu takım muhakkak toparlanacak. Bu takım gol atarak toparlanacak" Bucaspor Teknik Sorumlusu İnal: "İki takım da iki oynamaya çalıştı, kazanan taraf biz olduk"

05.10.2013 22:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, 2-1 yenildikleri Bucaspor maçına ilişkin, takımının gol atarak toparlanacağını söyledi.

Kaya, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk golü atamama sıkıntısı yaşadıklarını, buna rağmen oyuncuların sahada iyi mücadele ettiğini belirtti.

Futbolcularınan güvendiğini ifade eden Kaya, "Onlar çok iyi çalışıyor, fedakarlık yapıyorlar. Sahanın içinde de ellerinden geleni yapıyorlar. Gol yollarında biraz beceriksizlik ve şanssızlık vardı. En basitini söylüyorum; sadece Ramazan 90 dakika boyunca 3 net pozisyondan yararlanamadı. Milli maç nedeniyle verilen ara inşallah bize yarar. Mücadeleyi sürdüreceğiz. Bu takım muhakkak toparlanacak. Bu takım gol atarak toparlanacak" diye konuştu.

Bucaspor cephesi

Bucaspor Teknik Sorumlusu Ümit İnal ise iki takımında iyi oynadığını belirterek, kazanan tarafın kendileri olduğunu dile getirdi.

İki takımın da güzel futbol oynadığını söyleyen İnal, şunları kaydetti:

"İki takımda oynamayı seviyor. Bugün kazanmaya dönük oynayan iki takım vardı. Rakibin boş alan bıraktığımızda tehlikeli oyuncularının olduğunu biliyorduk. Zaten bu oyuncuları, liglerden tanıyoruz. Bunu önlemek için yakın oynadık. 10 kişi kaldıktan sonra rakibin ciddi pozisyonları oldu. Orada da Allah bizim yardımcımız oldu. 85. dakikada Recep'in de kaçırdığı pozisyon var. Tabi ki onlar da 3-4 tane ciddi pozisyon kaçırdı. İki takım da iki oynamaya çalıştı, kazanan taraf biz olduk. Mücadelelerinden dolayı kardeşlerimizi kutluyorum." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement