Malatya'da Hatice Akbaş coşkusu - Son Dakika
Spor

Malatya'da Hatice Akbaş coşkusu

- Malatya'da Hatice Akbaş coşkusu Uluslararası Boks Birliği tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Hatice Akbaş'ın finale çıkması memleketi Malatya'da büyük sevinçle karşılandı.

18.05.2022 21:37  Güncelleme: 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Malatya'da Hatice Akbaş coşkusu

MALATYA - Uluslararası Boks Birliği tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Hatice Akbaş'ın finale çıkması memleketi Malatya'da büyük sevinçle karşılandı.

Uluslararası Boks Birliği tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda yarı final müsabakaları yapılıyor. Başakşehir Gençlik ve Spor Tesisleri'nde düzenlenen şampiyonanın 9. gününde ringe çıkan Hatice Akbaş, Taylandlı rakibi Preedakamon Tintabthai ile karşılaştı. 3 rauntta da net skorlar alan milli sporcu, adını finale yazdırdı.

Milli sporcu Akbaş'ın memleketi Malatya'da ise ayrı bir sevinç yaşandı. Akbaş'ın yarı final müsabakasını Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ile birlikte yüzlerce Akçadağlı ilçe meydanında dev ekranda takip etti.

Akbaş'ın finale çıkmasıyla büyük sevinç yaşayan Başkan Kazgan, "Söyleyecekleri aslında Hatice kendi söylüyor. Bir yıldız doğdu diyorum. Dünya boks tarihinin efsane ismi Muhammed Ali'ye benzetiyorum. Kelebek gibi dolaşıyor, arı gibi vurup çıkıyor. Finali de alacağına inanıyorum ve final maçını izlemek içinde İstanbul'a gideceğim. Hatice buralar kolay gelmedi bizde destek verdik ama bizim yapmamız gereken artık Akçadağ'da daha fazla Haticeler çıkarmak. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımız bu yönde olacak. Biz bu alanda varlığımızı ortaya koyacağız. Bu havayı devam ettirmemiz gerekiyor, inşallah devam ettirip Akçadağ'ın sesini duyuracağız inşallah bu inanç var bende" diye konuştu

Malatya\'da Hatice Akbaş coşkusu
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Malatya'da Hatice Akbaş coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri U16 Takımları Şampiyona Hazırlıklarını Sürdürüyor
    11:32 Kayseri U16 Takımları Şampiyona Hazırlıklarını Sürdürüyor

    U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarında Kayseri'yi temsil edecek olan Talasgücü Belediyespor ile Kayseri Atletikspor takımları hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Şampiyona, 76 ilden 128 takımın katılımı ile gerçekleşecek.

  • Maraton İzmir Başlıyor
    11:28 Maraton İzmir Başlıyor

    Beşincisi düzenlenen Maraton İzmir, 21 Nisan Pazar günü başlayacak. Teknik Direktör Ersun Yanal ile ultramaraton yüzücüsü Bengisu Avcı da bu organizasyonda yer alacak.

  • Fenerbahçe-Olympiakos maçını Alman hakem yönetecek
    11:24 Fenerbahçe-Olympiakos maçını Alman hakem yönetecek

    UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe'nin evinde Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile oynayacağı müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönetecek. Maçta VAR koltuğunda Christian Dingert oturacakken, AVAR'da ise Sascha Stegemann yer alacak.

  • Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman temsilcisiyle karşılaşacak
    11:18 Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman temsilcisiyle karşılaşacak

    Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinin ilk maçında Alman temsilcisi NINERS Chemnitz'e konuk olacak. İstanbul temsilcisi, avantajlı bir skorla dönerek finalin ikinci ayağında ev sahibi olarak mücadele etmek istiyor. İki takımın istatistikleri de oldukça yakın.

  • Göztepe, Giresunspor'u mağlup ederse Süper Lig'e yükselebilir
    11:16 Göztepe, Giresunspor'u mağlup ederse Süper Lig'e yükselebilir

    Göztepe, Trendyol 1. Lig'de ikinci sıradan Süper Lig'e yükselmek için matematiksel hesapların oluşmasını bekliyor. İzmir ekibi, Giresunspor'u mağlup etmesi ve rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda Süper Lig'e çıkacak.


Advertisement