Manchester City, Tottenham'a Fark Attı: 1-5 - Son Dakika
Spor

Manchester City, Tottenham'a Fark Attı: 1-5

Manchester City, Tottenham\'a Fark Attı: 1-5

Tottenham deplasmanına çıkan ve maçı şova dönüştüren Manchester City, aldığı 5-1'lik galibiyetin ardından liderliğe yükseldi.

30.01.2014 00:15  Güncelleme: 00:25

Tim Sherwood ile çıktığı altı lig maçından mağlubiyet almayan Tottenham, 23. haftada son zamanların çıkış yapan ekibi Manchester City'i konuk etti.

Maça iyi başlayan taraf konuk ekip oldu. 15. dakikada yaptığı güzel kafa vuruşu ile golü atan Agüero, City'i öne geçirmeyi başardı.

Devre arasına geride girmek istemeyen Tottenham ise 20. dakikada Adebayo, 32. dakikada Bentaleb ile skora denge getirmeyi çalıştı ancak ilk 45 dakika 1-0 Manchester City üstünlüğü ile tamamlandı.

51. dakikada ise Danny Rose, ceza sahası içinde yaptığı müdahale sonrası kırmızı kart gördü ve City'e penaltı kazandırdı. Penaltıda toğun başına geçen Toure farkı ikiye çıkardı. Bu golden yaklaşık iki dakika sonra ise bu sefer Dzeko golü buldu ve skoru 3-0'a getirdi.

Farkın açılmasını istemeyen Tottenham ise 59. dakikada Capoue ile farkı yeniden ikiye indirdi. Ancak maçtaki üstünlüğünü iyice sahaya yansıtan Pellegrini'nin öğrencileri Tottenham defansına zor anlar yaşatmaya devam etti.

78. dakikada Jovetic, Manchester City'nin dördüncü golünü atmayı başardı. 89. dakikada ise Kompany Tottenham filelerini havalandıran isim oldu ve skoru 5-1 olarak belirledi.

Manchester City aldığı bu farklı galibiyetin ardından puanını 53'e çıkardı ve liderliğe yükseldi. Tottenham ise 43 puanda kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Manchester City, Tottenham'a Fark Attı: 1-5 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement