Manchester Giggs ile Dört Köşe: 4-0 - Son Dakika
Spor

Manchester Giggs ile Dört Köşe: 4-0

Manchester Giggs ile Dört Köşe: 4-0

İngiltere'nin en çok eleştirilen adamı David Moyes'in yerine gelen Ryan Giggs, ilk sınavında başarılı bir performans sergiledi.

26.04.2014 21:59  Güncelleme: 22:09

İngiltere'nin en çok eleştirilen adamı David Moyes'in yerine gelen Ryan Giggs, ilk sınavında başarılı bir performans sergiledi.

İLK YARI DURGUN VE TARTIŞMALI!

2 - 1

11

İsabetli şut

3

11

İsabetsiz şut

6

5

Korner

3

11

Faul

8

1

Sarı kart

1

0

Kırmızı kart

0

%63

Topla oynama

%37

Maçın henüz 3. dakikasında Rooney ceza sahası yayından bir şut denedi. Defanstan seken top Valencia'nın önüne düştü ancak çektiği şut kornere gitti. Kullanılan köşe vuruşu ise savunma tarafından rahatlıkla uzaklaştırıldı.

8. dakikada, Norwich golü attı ancak hakem öncesinde altıpas çizgisinde Wolfswinkel'in rakibine faul yaptığı kanısında.

13. dakikada, günün çalışkan ismi Evra soldan hızla geldi. Ortasını yaptı ancak Ollson topu uzaklaştırdı. Topu gönderdiği yerden Welbeck harika bir şut çekse de kaleci bu pozisyonda başarılı.

38. dakikada, Manchester maça hareketlilik kazandırıyor. Harika bir uzun pası kontrol eden Jones, arka direkte Kagawa'yı görüyor. Kagawa bu pozisyonda topa ayağını uzattı ancak top yan ağlarda.

39. dakikada, Welbeck ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya müsait bir pozisyonda yerde kaldı. Hakemin kararı penaltı! Ancak bu pozisyonda kart göstermeyen hakeme tribünlerden tepki var.

41. dakikada, Wayne Rooney beyaz noktaya geldi. Kaleci ve topu ayrı köşelere gönderdi: 1-0

İlk yarı Manchester United'ın 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

48'

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibinde Wayne Rooney'in uzaktan attığı gol maçın ibresini ev sahibine tam olarak döndürdü.

GIGGS İLK SINAVINDA IŞILDIYOR!

48. dakikada, Wayne Rooney uzaklardan bir vuruş denerken ayağı kayıyor. Yıldız oyuncu yinede yaklaşık 27 metreden golünü attı! 2-0

54. dakikada, Rooney ortaladı, Vidic bu köşe vuruşunda iyi yükseldi ve topu üstten az farkla auta gönderdi.

Karşılaşmanın 63. dakikasında, Mata oyuna girer girmez golünü attı! Rooney sol kanattan harika bir şut gönderdi, kalecinin uzaklaştırdığı topu Jones kontrol etti ve altıpas çizgisinin üstündeki Juan Mata'ya pasını gönderdi ve yıldız oyuncu rahat bir gole imza attı. 3-0

73. dakikada, Valencia çok çalışkan bir görüntü sergiledi ve meyvesini aldı! Soldan gelen güzel pasa aynı güzellikte vuran Valencia'nın vuruşuna Juan Mata kafayla son bir dokunuş yaparak ağlara gönderdi! 4-0

78. dakikada, Elmander gole çok yaklaştı! Ceza sahası yayından kişisel becerisiyle yaptığı vuruş sol direğin dibinden auta çıktı.

81. dakikada, Wayne Rooney, usta işi bir aşırtma şut gönderiyor. Ceza sahası yayından vurduğu şut az farkla auta çıktı.

90+2. dakikada, "Küçük Bezelye" lakaplı Hernanes, ceza sahasına tek başına giriyor. Çok net pozisyonda topu sol köşeden auta gönderdi.

Kalan sürede gol sesi çıkmadı ve Manchester United maçı 4-0 kazanarak taraftarına gelecek sezon için umut verdi.

MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Ryan Giggs

Performans: 9/10

Takımının başında çıktığı ilk maçın ilk yarısında tutuk bir görüntü çizse de ikinci yarıda harikalar yarattı. Mata değişikliği ise maçın düğümünü çözdü.

Neil Adams

Performans: 4/10

Maçın ilk yarım saatinde takımı disiplinden kopmadı ancak ikinci yarıda tam tersi bir Norwich izledik.

Giggs'e sevgi gösterisi Yeşil zemine ayak bastığı anda Old Trafford alkışlarla inledi. Seçilmiş kişi pankartının indirildiği bu maçta Giggs gelecek sezon takımın başında kalabileceğinin sinyallerini de verdi.

Hem oyuncu, hem teknik adam! Ligin ilk yarısında 1-0 tamamlanan mücadelede ilk 11'de sahaya çıkan Giggs bu sefer teknik direktör olarak takımının başındaydı.

Old Trafford'da endişeli dakikalar İlk yarıda golün gecikmesi ManU tribünlerini endişelendirdi. Ancak ilk yarının sonunda gelen gol taraftarın içine su serpti.

Çalışkanlar takımı! Manchester United'da Vidic, Evra, Valencia ve Rooney'in performansları tam not aldı. Oyuna sonradan giren Mata'nın ise iki gol atması teknik heyeti sevindirdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Manchester Giggs ile Dört Köşe: 4-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement