Manchester Savaşı Başlıyor - Son Dakika
Spor

Manchester Savaşı Başlıyor

Manchester Savaşı Başlıyor

SPORCOPE DIŞ HABERLER – İngiltere Premier Ligi'ndeki iki Manchester temsilcisi United ve City; şimdi de Angelo Ogbonna transferi için karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor.

05.03.2016 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER – İngiltere Premier Ligi'ndeki iki Manchester temsilcisi United ve City; şimdi de Angelo Ogbonna transferi için karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. West Ham United'da forma giyen Nijerya asıllı İtalyan stoper, bu sezon gösterdiği performansla İngiltere'de göz doldurmuştu.

Dertleri Ogbonna bitirecek

Defans hattını güçlendirmek isteyen Manchester United'ın başı bu sezon savunmadaki sakatlıklarla belada. Arsenal karşılaşmasında stoper ikilisini gerçek mevkileri orası olmamasına rağmen Daley Blind ve Michael Carrick'le kurmak zorunda kalan Louis van Gaal, Watford maçında da genç oyuncu Timothy Fosu-Mensah'a kariyerinde ilk kez bir Premier Ligi maçına başlama şansını vermişti.

The Times gazetesinin haberine göre, Ogbonna West Ham formasıyla gösterdiği göz dolduran performansın ardından United'ın defansif problemlerini çözmek için bir numaralı aday haline geldi. City de defans hattındaki soru işaretlerini İtalyan milli stoper ile yok etmeye çalışacak.

Liverpool maçı eleştirileri artırdı

Çarşamba günü Liverpool karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyette paramparça olan City defansı tartışılıyor. Maçta Nicolas Otamendi ve Vincent Kompany, Liverpool hücumcuları Adam Lallana ve James Milner karşısında zor anlar yaşamışlar ve rakiplerine karşı koyamamışlardı.

Sezon başında Slaven Bilic tarafından 8 milyon sterlin karşılığında Juventus'tan transfer edilen Angelo Ogbonna, başlangıçta İngiltere'ye alışma süreci geçirse de Kasım'dan bu yana West Ham için fark yaratan bir görüntü çizdi.

Ferguson döneminde gelmek üzereydi

2012'de Sir Alex Ferguson yönetimindeki Manchester United'a transfer olmak üzereyken, Torino'nun 16 milyon sterlin talep etmesi nedeniyle Kırmızı Şeytanlar'a gidemeyen Ogbonna, bir sene sonra Torino'nun ezeli rakibi Juventus'a 10 milyon sterlin karşılığında transfer olmuştu.

Sol bekte de oynayabilen 27 yaşındaki oyuncu, Luke Shaw ve Marcos Rojo'nun sakatlıklarının ardından bu bölgede de sıkıntı yaşayan Manchester United için biçilmiş kaftan olarak görülüyor. İki oyuncunun yokluğunda bu bölgede Ashley Young ve Cameron Borthwick-Jackson'a şans tanıyan United, Young'ı da kasığından geçirdiği ameliyat sebebiyle 2016'nın büyük bir bölümünde oynatamadı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Manchester Savaşı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement