Pellegrini: Eriksson'a Söylediklerim Nedeniyle Özür Dilerim - Son Dakika
Spor

Pellegrini: Eriksson'a Söylediklerim Nedeniyle Özür Dilerim

Pellegrini: Eriksson\'a Söylediklerim Nedeniyle Özür Dilerim

Manchester City'nin Şilili teknik patronu, Barcelona maçının hakemi Jonas Eriksson hakkında sarf ettiği sözler için üzgün olduğunu söyledi.

21.02.2014 17:59  Güncelleme: 18:39

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Barcelona'ya 2-0'lık skorla boyun eğen Manchester City'de Teknik Direktör Manuel Pellegrini, İngiliz ekibinin aleyhine bir kırmızı kart bir de penaltı kararı veren karşılaşmanın hakemi Jonas Eriksson hakkındaki eleştirileri nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

Karşılaşma sonrası İsveçli bir hakemin bu maça atanmasını sorgulayan Pellegrini, Eriksson'un bir önceki yönettiği Barcelona maçında Katalan devi aleyhine yapmış olduğu hataların etkisinde kalmış olabileceğini savunmuştu.

Basın mensuplarına konuşan Pellegrini, Eriksson hakkındaki sözleri için özür diledi. "Maçı kaybettiğinizde doğal olarak sinirli olabilirsiniz." diyen başarılı teknik adam, "Bir şeyler söylemiş olabilirim ama sanırım kendimi doğru ifade edemedim. Özür dilemek istiyorum." diye konuştu.

Eriksson'un dürüst olmayan kötü bir hakem olduğunu söylemediğini belirten Pellegrini, "Sadece en başından beri her iki takım içinde verdiği kararların belli bir kritere dayanmadığını hissettim. Sanırım kötü günündeydi. Herkesin başına bu tip şeyler gelebilir. Ama hakemin kasıtlı olarak kararlar veridğini söylemedim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Pellegrini: Eriksson'a Söylediklerim Nedeniyle Özür Dilerim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement