Martino: "En Mutlu Olduğum Maç" - Son Dakika
Spor

Martino: "En Mutlu Olduğum Maç"

Martino: "En Mutlu Olduğum Maç"

Barcelona teknik direktörü, takımın başına geçtiği günden bu yana en iyi maçı çıkardıkları fikrinde.

15.12.2013 12:30

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, Real Madrid'in puan kaybettiği akşam alınan Villarreal galibiyeti hakkında değerlendirmelerde bulundu ve takımın başına geçtiği günden bu yana en iyi maçı çıkardıklarını belirtti.

Arjantinli hoca, Neymar'ın iki golüyle alınan 2-1'lik galibiyet hakkında "Takıma geldiğimden bu yana bittiğinde en çok mutlu olduğum karşılaşmaydı. Cartagena ve Celtic maçındaki oyunumuzu bu maça da taşıdık. Hem de bu devamlılığı üç takım arasındaki en güçlü ekip karşısında yaptık." sözlerini kullandı.

Gerardo Martino, oyuncularının rakibi boğarak sonuca gittiklerini belirtti ve "İyi bir pres böyle olmalı. Bunun iyi veya kötü bir gece geçirmekle alakası yok. Kazanmak için öncelikli gereklilik pres, oyuna hükmetme ve ardından da maçı istemek geliyor. Oyuncularım bu akşam bunları yaptı."

Maça Song ile başlamasının sebeplerini değerlendiren Martino, "Xavi'nin yokluğunda Song ile oynamamız gerektiğini düşündük çünkü rakibimizin 4-4-2 sistemine daha uygun olacağını düşündüm. Fakat bizim bu hamlemiz karşısında Villarreal de maçın başında 4-3-3'e döndü." dedi.

Martino son olarak Messi'siz iyi bir seviyede olmalarının ve Arjantinli yıldızın gelişiyle çok ayrı bir takım olacaklarını "Messi garip bir oyuncu. Onu özlüyorum. Sonuçta dünyanın en iyisi. Messi gelince çok daha iyi bir seviyeye çıkacağız." cümleleriyle ortaya koydu.

"5 puan büyük avantaj"

Sergio Busquets ise Villarreal galibiyetinin ardından Real Madrid ile aradaki farkın 5 puana çıkmasına değindi ve "Osasuna'dan gelen haberler çok iyi. Real Madrid ile aradaki farkın 5 olması son derece önemli." diyerek büyük bir avantaj ele geçirdiklerini ifade etti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Martino: 'En Mutlu Olduğum Maç' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement