Mayweather Yine Kazandı - Son Dakika
Spor

Mayweather Yine Kazandı

Mayweather Yine Kazandı

Bugüne kadar yapılmış en yüksek para ödüllü maçı Amerikalı Yarı Orta Siklet Şampiyonu Floyd Mayweather Jr., Marcos Maidana’yı hakem puanlarıyla mağlup etti.

05.05.2014 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Benimle dövüşeceksin!"

Las Vegas'ta düzenlenen ve 32 milyon dolar değerindeki tarihi maçı şampiyon Floyd Mayweather zorlanmasına rağmen kazandı ve kemerinin korudu.

46 maçtır yenilmeyen Amerikalı boksör Mayweather, Maidana karşısında zor anlar yaşadı fakat 12 raunt sonunda hakemlerin kararıyla bugüne kadar boks tarihinin en pahalı maçını kazandı. Maçın üç hakeminin ikisi 117-111 ve 116-112 ile Mayweather lehine karar verirken bir hakem 114-114 ile beraberlik kararını verdi.

Tarihi maçtan sonra açıklama yapan Mayweather Jr "Zor bir dövüş oldu. Normalde çıkar rahatça boksumu yapar ve rakibi indiririm ama bu sefer baskı benim üzerimdeydi. Bu nedenle daha farklı bir dövüş tarzıyla ringteydim" ifadelerini kullandı.

Ayrıca rakibi Maidana içinde açıklamalarda bulunan Mayweather "Kesinlikle iyi bir dövüşçü. Onu ilk iki rauntta dağıttım ama bir türlü düşmedi. Ben de şampiyonların yaptığı gibi ayakta kalıp savaşmaya devam ettim" diyerek sözlerine son verdi.

Maçtan öncesi ve sonrası ünlü Amerikalı şarkıcı Justin Bieber Mayweather'ın yanında yer aldı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Mayweather Yine Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement