Mersin'in Borcu Ne Kadar? - Son Dakika
Spor

Mersin'in Borcu Ne Kadar?

Mersin\'in Borcu Ne Kadar?

Kulübün 75 milyon lira borcu olduğunu söyleyen Mersin İdmanyurdu'nda yeni seçilen yönetimden Engin Şahin, borcu bilerek geldiklerini ve altından kalkacaklarına inandıklarını belirtti.

11.01.2016 17:18

Kulübün 75 milyon lira borcu olduğunu söyleyen Mersin İdmanyurdu'nda yeni seçilen yönetimden Engin Şahin, borcu bilerek geldiklerini ve altından kalkacaklarına inandıklarını belirtti.

Şahin, "Öncelikli hedefimiz bu sezon Süper Lig'de kalmak. 10 puanımız var. Bu ilk bakışta umut kırıyor ama üstümüzdeki takımlara bakınca umutsuz durumda değiliz. 3-4 maçlık bir seri galibiyetle bir anda üst sıralara tırmanırız. Yönetim olarak önceliğimiz Süper Lig'de tutunmak" ifadelerini kullandı.

Zor bir göreve geldiklerini belirten Engin Şahin, şöyle devam etti:

"Kulübümüzün 75 milyon lira borcu var. Bu büyük bir meblağ. Bizler bu borcu bilerek göreve geldik. Bu borcun da altından kalkabileceğimize inanarak, bu göreve talip olduk. Sistemli yönetim anlayışımızla önceki dönemlerden gelen bu borcu temizleyip, takımımızı ekonomik anlamda düzlüğe çıkaracak çalışmaları hayata geçireceğiz. Şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum, tüm Mersinlilerin içi rahat olsun. Biz bu sıkıntıları çözeriz, takımımızı da ligde tutarız. Cefakar taraftarımıza, o kötü gün dostu taraftarımıza yöneticiler olarak Avrupa borcumuz var. Bu hedeflerle yönetime geldik. Yeni dönemde idari anlamda farklı bir Mersin İdmanyurdu yönetimi ortaya koymayı hedefliyoruz. Halkla daha iç içe ve bizim en çok üstünde durduğumuz şeffaf bir yönetim anlayışını ortaya koymak istiyoruz. Kulübün gelirinden, giderinden, alacağından, vereceğinden, projelerinden herkesin bilgisinin olması için aylık bilgilendirme toplantısı yapacağız. Artık Mersinimizin gururu takımımızı gerçek anlamda tüm Mersin halkı birlikte yönetecek, birlikte sıkıntıları paylaşacak, birlikte başarıları sahiplenecek."

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Mersin'in Borcu Ne Kadar? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement