Messi: Berbatov'un Barcelona'ya Gelmesi İmkansız - Son Dakika
Spor

Messi: Berbatov'un Barcelona'ya Gelmesi İmkansız

Messi: Berbatov\'un Barcelona\'ya Gelmesi İmkansız

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, Fulham'ın forveti Dimitar Berbatov'un takıma katılmasının imkansız olacağını söyledi.

21.11.2013 22:00  Güncelleme: 23:56

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, Fulham'ın forveti Dimitar Berbatov'un takıma katılmasının imkansız olacağını söyledi.

Son zamanlarda çıkan haberlerde Gerardo Martino'nun, sakatlığı bulunan Messi'nin yerini 32 yaşındaki Bulgar oyuncu ile doldurabileceği konuşuluyordu.

Bu konu ile ilgili TV7'ye açıklamalarda bulunan Arjantinli yıldız, "Barcelona'nın Berbatov ile bağlantısı olduğu dedikodularını duymadım. Aslında o, büyük takımlarda deneyim kazanmş iyi bir oyuncu." şeklinde konuştu.

Messi, Berbatov'un Barcelona'ya gelmeyeceğini düşündüğünü, "Kulübün transfer kararlarına karışmak benim işim değil. Ama bence Dimitar'ın Barcelona'ya gelmesi imkansız." sözleri ile dile getirdi.

Profesyonel kariyerine CSKA Sofya'da başlayan Bulgar oyuncu, 2012 yılında Manchester United'dan Fulham'a transfer olmuştu. 32 yaşındaki oyuncu bu sezon Premier Lig'de çıktığı 10 maçta tek gol atabildi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Messi: Berbatov'un Barcelona'ya Gelmesi İmkansız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement