Messi: Eski Günlere Geri Döndük! - Son Dakika
Spor

Messi: Eski Günlere Geri Döndük!

Lionel Messi Manchester City galibiyetiyle eski formlarını bulduklarını ifade ederken, Tata Martino ise Şampiyonlar Ligi'nde herkesi yenebilecek güçte olduklarını vurguladı.

13.03.2014 09:29

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, çarşamba gecesi Manchester City karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından Katalan ekibinin artık eski güzel günlerine döndüğünün müjdesini verdi.

Ritimlerini bulduklarını ifade eden Messi, Canal+'ya verdiği demeçte, "Bu gece çok güçlü bir rakibi yendik. Ligdeki puan kayıpları ve kötü futbolun ardından, bugün sahada insanların izlemek istediği asıl Barcelona'yı gösterdik. İyi bir oyun ve çeyrek final. Bugünlük amacımıza ulaştık." şeklinde konuştu.

Yenilen golün takımda herhangi bir endişe yaratmadığını vurgulayan Arjantinli yıldız, "Gole rağmen turun tehlikede olduğunu hiç düşünmedik. Benim golümden önce, maça hükmeden taraf bizdik. Golü daha öncede bulabilirdik. Rakibimizin potansiyelini biliyorduk, bulduğumuz gol tabiki takımı rahatlattı." dedi.

"HERKESİ YENEBİLİRİZ"

Teknik Direktör Gerardo Martino ise, İngiliz ekibi karşısında alınan bu zaferin Şampiyonlar Ligi'nde herkesi yenebileceklerini gösteren bir kanıt olduğunu iddia etti.

Manchester City'nin hem takım bazında hem de bireysel olarak üst düzey bir ekip olduğunun altını çizen Martino, maçtan sonra verdiği demeçte, "Böyle oynadığımız sürece, herkesi yenebiliriz. Turnuvada finale gidebilecek, en zorlu rakiplerinden biriyle eşleştik. Bu bizim açımızdan harika bir test oldu." ifadelerini kullandı.

İngilizler'e oyunun kontrolünü vermemeye çalıştıklarını belirten Tata, "City, topu paylaşabileceğiniz bir ekip değil. Topla oynadıklarında çok çok tehlikeli bir takım olabiliyorlar. Bunu bildiğimizden, bu şekilde oynadık. Zaman zaman sıkıntı yaşadığımız anlar oldu. Belli periyotlarda sanki sahada 11 kişiden fazla oynuyorlarmış gibi hissettim." dedi.

Messi: Eski Günlere Geri Döndük!
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Messi: Eski Günlere Geri Döndük! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement