Messi ve Suarez Çıldırdı! 7 Gol - Son Dakika
Spor

Messi ve Suarez Çıldırdı! 7 Gol

Messi ve Suarez Çıldırdı! 7 Gol

İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında Barcelona, sahasında Valencia'yı konuk etti.

04.02.2016 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında Barcelona, sahasında Valencia'yı konuk etti.

Nou Camp'ta oynanan karşılaşmayı Barcelona 7-0 kazanarak adeta gövde gösterisi yaptı ve rövanş öncesi tur kapısını sonuna kadar aralayarak final öncesinde çok önemli bir avantaj yakaladı.

Mücadelede Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 7, 12, 83 ve 88. dakikalarda Luis Suarez ile 29, 58 ve 74. dakikalarda Lionel Messi kaydetti. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Milli futbolcumuz Arda Turan, 90 dakika sahada kalırken Luis Suarez'in attığı maçın 7. golünün asistini yaptı. Valencia'da 45. dakikada Shkodran Mustafi, gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalırken ikinci yarı takımının maçı 10 kişi oyunamasına neden oldu.

Mustafi'nin penaltıya neden olduğu pozisyonun ardından topun başına geçen Neymar'ın vuruşu direkten dönerken oyuncu iki asistlik performansını golle süsleyemedi.

Bu sonucun ardından Barcelona, Valencia karşısında tarihi bir skor alırken konuk ekip ise son yılların en ağır yenilgilerinden birini tatmış oldu. İki takımı karşı karşıya getirecek rövanş mücadelesi ise 10 Şubat'ta Mestalla'da oynanacak.

Yarı finalin diğer karşılaşması ise Sevilla ile Celta Vigo arasında oynanacak.

İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında, Barcelona ile Valencia takımları Camp Nou'da karşı karşıya geldi. Bir pozisyonda Barcelonalı futbolcu Arda Turan rakipleri ile mücadele etti. ( Albert Llop - Anadolu Ajansı )

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Messi ve Suarez Çıldırdı! 7 Gol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement