Milan Nihayet! - Son Dakika
Spor

Milan Nihayet!

Milan Nihayet!

Milan, Serie A'nın 14. haftasında Catania'yı 3-1 mağlup ederek, haftalar sonra ilk galibiyetinin tadını çıkardı.

01.12.2013 16:11

Milan nihayet zincirlerini kırdı! İtalyan devi Serie A'da uzun süredir devam eden galibiyet hasretini deplasmanda Catania'yı 3-1 mağlup ederek dindirdi.

Geçtiğimiz hafta Genoa önünde kaybettiği puan sonrası ciddi bir taraftar tepkisi ile karşılaşan ve hatta stattan çıkmalarına uzun süre izin verilmeyen Milanlı oyuncular, hafta içindeki parlak Celtic galibiyetinin devamını Sicilya'da getirdi. Uzun süredir ligde kazanamayan Milano ekibi, Catania'yı 3-1 mağlup etti ve 5 hafta sonra ilk 3 puanını cebine koydu.

Maçın henüz 13. dakikasında Lucas Castro'nun golüyle geriye düşen Milan, 19'da Riccardo Montolivo ile maça denge getirdi. İlk yarısı 1-1 tamamlanan maçın 63. dakikasında Mario Balotelli sahneye çıktı ve takımını 2-1 öne geçirerek, geçtiğimiz hafta kaçırdığı penaltıyı affettirmiş oldu.

Catania adına Panagiotis Tachtsidis'in oyun dışı kalmasıyla son 25 dakikayı  bir kişi fazla oynayan Milan, bunun avantajını iyi değerlendirdi ve 81'de Kaka ile maça noktayı koyarak 5 hafta sonra yeniden galibiyetle tanıştı.

Milan bu sonuçla ligde 14 hafta sonra 17 puana yükselirken, ligin son sırasındaki Catania üst üste ikinci yenilgisini almış oldu.

Catania-Milan maçının tüm detayları için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Milan Nihayet! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement