Mls Yolunda İlk Kampanya - Son Dakika
Spor

Mls Yolunda İlk Kampanya

Mls Yolunda İlk Kampanya

MLS’e de adım atmaya karar veren ve lige katılım hakkını satın alan City’nin sahipleri, reklamlara City’nin oyuncularıyla başladı.

19.11.2013 17:31

Şeyh Mansur ve ortakları, bu yaz bir MLS kurma takımı çalışmalarını tamamlamışlar ve 100 milyon dolar karşılığında bir MLS takımı kurma hakkını satın almışlardı. City, bu girişim için New York Yankees ile ortaklık kurmuştu.

2015 sezonundan itibaren ligde yer alacak olan New York City FC için tanıtım hamlesi Manchester City oyuncularının yer aldığı bir kampanyayla başladı. Yaya Toure, Sergio Aguero, Vincent Kompany, Samir Nasri, Joe Hart, David Silva, Gael Clichy, James Milner ve Matija Nastasic'in rol aldığı videoda oyuncuların New York'un Brooklyn Köprüsü, Yankee Stadyumu, Bronx, Manhattan ve Harlem'deki Rucker Park gibi sembolleşmiş bölgelerinde futbol oynadıkları görüntüler yer alırken New York sakinleri kulübü desteklemeye davet ediliyor. Ayrıca kurulan internet sitesinin ziyaretçilerine oyuncuların imzaladığı futbol topu, NYCFC'nin açılış maçına iki bilet ve hafta sonu tatili gibi ödüller vaat ediliyor. Kulüp hesabının twitter takipçisi sayısı yaklaşık 34 bin.

New York'un diğer takımlarından Red Bull, New Jersey'de oynamayı tercih ediyor. Bir dönem Pele ve Beckenbauer gibi oyuncuların formasını giydiği Cosmos ise MLS'e katılmayı reddetmişti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Mls Yolunda İlk Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement