Mourinho'nun İlk Gözdesi! - Son Dakika
Spor

Mourinho'nun İlk Gözdesi!

Mourinho\'nun İlk Gözdesi!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Manchester United, Sporting Lizbon forması giyen William Carvalho'yu gündemine aldı.

03.03.2016 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Yeni sezon hazırlıkları kapsamında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Manchester United, Sporting Lizbon forması giyen William Carvalho'yu gündemine aldı.

İtalyan ve İngiliz basının servis ettiği haberlerde, Manchester temsilcisinin genç yetenek ile yakından ilgilendiği ve 27 milyon avroluk teklif hazırlığında bulunduğu öne sürüldü.

Gazeteler ayrıca, yetenekli oyuncunun Manchester United'ın yanı sıra Liverpool ve Arsenal'ın da transfer listesinde olduğunu yazdı. Ancak Carvalho'nun Manchester United yolu Jose Mourinho üzerinden çizileceğe benziyor.

Zira William Carvalho'nun menajeri, aynı zamanda Jose Mourinho'nun da menajeri olan Jorge Mendes. İngiliz basını, bu bağlantıya dikkat çekerek Manchester United'ın yeni teknik direktörü olması beklenen Portekizli çalıştırıcının söz konusu transferde büyük rol oynayacağını iddia etti.

The Sun gazetesi, Jose Mourinho'nun olası girişimleri sayesinde genç yıldızın Manchester United'a transfer olacağını ve sözleşmesi uzatılmayan Michael Carrick'in yerine takıma monte edileceğini manşetlerine taşıdı.

Sportin Lizbon ile devam eden mevcut kontratı 2020 yılında sona erecek olan William Carvalho'nun 35 milyon avroluk sözleşme fesih bedeli bulunuyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Mourinho'nun İlk Gözdesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement