Mourinho Sonsuza Kadar Chelsea'de Kalmak İstiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mourinho Sonsuza Kadar Chelsea'de Kalmak İstiyor

Mourinho Sonsuza Kadar Chelsea\'de Kalmak İstiyor
30.04.2014 12:29

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Teknik Direktörü Jose Mourinho, kariyerini kulübünde sonlandırmak istediğini söyledi.

İngiliz basınına konuşan Portekizli teknik adam, ikinci kez göreve geldiği Chelsea'yi çalıştırmaktan çok memnun olduğunu belirterek, "Benim geleceğim Chelsea ve bir gün kulüple aramızdaki ilişki sonlanırsa, bu kesinlikle benim tercim olmayacak" dedi.

Chelsea yönetiminin kendisinden ayrılması yönünde bir talebi olursa başka takımları çalıştırmayı düşüneceğini kaydeden Mourinho, "Sonsuza kadar Chelsea'de kalmak istiyorum" ifadesini kullandı. Tecrübeli teknik adam, Chelsea'de ilk olarak 2004-2007 sezonları arasında göreve gelip iki lig şampiyonluğu yaşamış ve bir kez Federasyon Kupası kaldırmış, daha sonra İnter ve Real Madrid'i çalıştırmıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mourinho Sonsuza Kadar Chelsea'de Kalmak İstiyor - Son Dakika


Advertisement