Mourinho'ya Hırsız Şoku - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mourinho'ya Hırsız Şoku

Mourinho\'ya Hırsız Şoku
19.04.2013 12:50  Güncelleme: 12:53

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Londra'da ailesi ile birlikte tatil yaptığı otelde soyulduğu ortaya çıktı.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Londra'da ailesi ile birlikte tatil yaptığı otelde soyulduğu ortaya çıktı.

İngiliz gazetesi Daily Mail'in haberine göre, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun ailesi ile birlikte Londra'da tatil yaptığı otelde hırsızlar tarafından soyulduğunu okuyucularına duyurdu. Haberde, 27 Mart'ta Mourinho ve ailesi otele geldiğinde sürprizle karşılaştığı ve Mourinho'nun kızı Tita'nın otelde bilgisayarını bulanamayınca polislere haber verdiği ifade edildi. Ayrıca otele gelen polis memurlarının incelemelerde bulunduğu da kaydedildi.

Otel yöneticisi Xavier Montembault ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada, müşterilerin güvenliğine önem verdiklerini ve zararın karşılanacağını söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mourinho'ya Hırsız Şoku - Son Dakika


Advertisement