Mourinho Yaptı Yapacağını! - Son Dakika
Spor

Mourinho Yaptı Yapacağını!

Mourinho Yaptı Yapacağını!

Manchester City'i 90. dakikadaki dramatik golle deviren Chelsea'de, teknik direktör Jose Mourinho'nun gol sevinci tepkiye neden oldu.

28.10.2013 11:15

ÖZGÜR İNCE/ Goal Turkey

Stamford Bridge Stadı'nda oynanan dev mücadelede, 90. dakikada Matija Nastasic ile kalecisi Joe Hart'ın ortaklaşa inanılmaz hatasında, Torres boşta kalan topu kaleye gönderip maçın skorunu tayin etmişti.

Bu golün ardından Stamford Bridge adeta yıkılırken, teknik direktör Mourinho ise Manchester City yedek kulübesinin arkasındaki tribünde oturan oğluna koşarak gol sevincini birlikte yaşamıştı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından ise, Manchester City teknik direktörü Pellegrini, Mourinho'nun elini sıkmadan doğruca soyunma odasının yolunu tutmuştu.

"SUÇ BENİM DEĞİL YÖNETİMİN"

Portekizli teknik adam Mourinho, 90. dakikadaki golün ardından oğluna koşmasıyla ilgili olarak, "Chelsea suçlu çünkü oğluma kombine kart aldım ve yerini misafir takım yedek kulübesinin arkasına verdiler. Koltuğu değiştirip yeri benim kulübemin arkasına almalılar" dedi.

"FERNANDO TORRES BENİ ŞAŞIRTTI"

Mourinho, haftaiçindeki Şampiyonlar Ligi maçında 2 kez fileleri havalandıran ve Manchester City'e karşı da 1 gol 1 asist yapan Fernado Torres'i yere göğe sığdıramadı.

Mourinho, "Geldiğim ilk günden beri sergilediği çalışma temposu beni çok şaşırttı. Bazen onu kulübeye çektim, bazen kadroya bile almadım. Ancak o sürekli aynı, hep çok sıkı çalışıyor. Geçen sene de böyle miydi bilmiyorum ancak tek bildiğim, geldiğim ilk günden beri her gün mükemmel çalıştığı..." şeklinde konuştu.

SERİ 65 MAÇA ÇIKTI

Bu arada, Londra temsilcisindeki 2. dönemini geçiren teknik direktör Jose Mourinho, Chelsea'nin başında Premier Lig'de kendi evinde çıktığı 65. maçı da kaybetmeyerek ulaşılması güç istatistiğini sürdürdü. Chelsea bu maçlardan 51'ini galip tamamladı.

Aynı zamanda Chelsea, ligde evinde oynadığı son 14 maçı da kaybetmedi ve 12'sini galip tamamladı. Manchester City ise, ligde Chelsea ile deplasmanda oynadığı son 17 maçtan sadece 2'sini kazandı.

ONBİNLER GOAL.COM'U twitter'DAN TAKİP EDİYOR. SİZ DE KATILIN!

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho Yaptı Yapacağını! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement