Moyes Üçlü Ateş Altında - Son Dakika
Spor

Moyes Üçlü Ateş Altında

Moyes Üçlü Ateş Altında

İşlerin iyi gitmediği Manchester United'da David Moyes, van Persie'nin ayrılmak istediği dedikodularının yanı sıra Atkinson ve Ferdinand'ın demeçleriyle de köşeye sıkıştı.

08.12.2013 21:26

İlk olarak BBC yorumcusu Mark Lawrenson'ın paylaştığı bir bilgi ortalığı karıştırdı. Şu dönemde antrenman tesisleri etrafında her türlü dedikoduyu duymanın mümkün olduğun belirten Mark Lawrenson, hafta içinde Robin van Persie'nin ayrılmak istediğini bir kaç farklı kaynaktan duyduğunu söyledi.

Bir kaç hafta önce Moyes ile van Persie'nin antrenmanda tartıştığı haberleri ortaya çıkmış hatta ikilinin antrenmanda tartıştığını gösteren fotoğraflar da basına yansımasına karşın David Moyes bu iddiaları yalanlamıştı.

Big Ron da sahnede

Bir açıklama da Manchester United'ın Sir Alex Ferguson'dan önceki menajeri Ron Atkinson'dan geldi. Moyes'in Newcastle'a evlerinde katbettikleri maç sonrası söylediği "geçiş sürecine ihtiyacımız var" sözlerini değerlendiren Atkinson "United için geçiş süreci diye bir şey yoktur. Siz Barcelona ya da Real Madrid'de geçiş sürecinden bahsedildiğini hiç duydunuz mu?" diyerek sert bir çıkış yaptı.

Atkinson sözlerinin devamında "Muhtemelen David'in bahsettiği bir evrilme sürecidir, değişikliklerin zamana yayılmasıdır. Takımın belirli bölgelerde eksikleri var. İki ya da üç oyuncu transferine ihtiyaçları var" diyerek eleştirisini biraz yumuşattı. Atkinson ayrıca "bu oyuncular boyunlarında bir dolu madalyayla dolaşan oyuncular ve artık birer şampiyon olduklarını hatırlayıp şampiyon gibi oynamaya başlamaları gerekiyor" sözleriyle oyuncuları da eleştirdi.

Atkinson ayrıca takımın şampiyonluk şansının gerçekçi olmadığını, ancak bir kaç mucizeyle mümkün olabileceğini belirterek sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılımın mutlaka sağlanması gerektiğini vurguladı.

Ferdinand'ın şikayeti

Hafta içinde Manchester United'ın deneyimli savunma oyuncusu Rio Ferdinand'dan da ilginç bir çıkış gelmişti. Rio Ferdinand, David Moyes'in maç kadrosunu son ana kadar açıklamamasının verimlerini düşürdüğünü belirterek "Eskiden Sir Alex oynayıp oynamayacağımız hakkında en azından fikir verirdi. Oynayıp oynamayacağınızı bilirdiniz ve bu da kafanızın rahat olmasını sağlardı. Ancak şimdi bütün antrenmanlarda bir taraftan 'acaba hafta sonu forma giyecek miyim' diye düşünüyorsunuz. Hatta geceleri bunu düşünerek bazen uyumakta zorluk çekiyorsunuz. Konsantrasyon tam olarak sağlanamıyor ve deliye dönüyorsunuz" diyerek "Moyes'in kendilerini çıldırttığını" söylemişti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Moyes Üçlü Ateş Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement