Mustafa Tuncel İsyan Etti - Son Dakika
Spor

Mustafa Tuncel İsyan Etti

Mustafa Tuncel İsyan Etti

PTT 1.Lig'de yer alan Adana Demirspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel, kulüp yönetimine yönelik eleştirilere tepki göstererek, kamuoyunun yoğun talebi üzerine başkanlık koltuğuna oturduğunu söyledi.

20.11.2013 14:29

PTT 1. Lig'de yer alan Adana Demirspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel, kulüp yönetimine yönelik eleştirilere tepki göstererek, kamuoyunun yoğun talebi üzerine başkanlık koltuğuna oturduğunu söyledi. Tuncel, "İşler iyi gittiği zaman herkes mutlu, işler biraz kötüye gittiğinde en yakınından fitne fesat başlıyor" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili de olan Tuncel, belediye meclisinin kasım ayı 8. birleşiminde gündem dışı yaptığı konuşmada, kulüp yönetimine yönelik eleştirilere tepki gösterdi.

Tuncel, Adana Demirspor'un geçmiş yönetiminin başarılı olduğunu ancak mali durumlar nedeniyle devam etmediğini söyledi. Sürecin ardından kamuoyunda kendisinin kulüp başkanı olması yönünde yoğun bir talebin yaşandığını kaydeden Tuncel, "Ben eski yönetimin kalması taraftarıydım; başkan olmayı istememiştim ama benim başkan olmam konusunda yoğun bir talep vardı. İşler iyi gittiği zaman herkes mutlu, işler biraz kötüye gittiğinde en yakınından fitne fesat başlıyor" şeklinde konuştu.

Karşıyaka ile oynanan lig maçının ardından taraftarların yoğun protestosuna maruz kalan ve teknik direktörlük görevini bırakan Yücel İldiz'e de sahip çıkan Tuncel, "Yücel hoca konusunda herkes hem fikirdi ama başarısızlıklar başlayınca sesler çıkmaya başladı. ya bu çocuk oyuncağı mı.? Hocalarımıza şans tanımak, arkasında durmak gerekmez mi? Niye milli takımda Fatih Terim ile 7 yıllık anlaşma yapıldı? Biz aldığımız hocayı 3-5 maçta başarısız oldu diye arkasına teneke bağlayıp gönderirsek bu bize yakışır mı? Ama gelen seslere direnmeye başlayınca bu sefer de tepkiler arttı" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mustafa Tuncel İsyan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement