Nainggolan Resmen Roma'da - Son Dakika
Spor

Nainggolan Resmen Roma'da

Nainggolan Resmen Roma\'da

Roma, Cagliari'nin başarılı orta saha oyuncusu Radja Nainggolan'ı satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiraladı.

07.01.2014 23:15  Güncelleme: 23:28

Roma, Cagliari'nin başarılı orta saha oyuncusu Radja Nainggolan'ı satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiraladı.

İki kulüp arasındaki anlaşmaya göre sezon sonuna kadar Cagliari'ye 3 milyon avro ödeyecek olan Roma, sezon sonunda da 3 milyon avro ödemesi halinde Nainggolan'ın bonservisini alabilecek. Eğer Başkent devi Belçikalı oyuncuyu bu sezon dışında transfer etmek isterse, 6 milyon avro ödeyecek.

Cagliari'nin resmi internet sitesine konuşan Nainggolan, "Bir Sardunyalı olarak buradan ayrılmak benim için çok zor olacak. Bir yandan son derece mutluyum çünkü kariyerimde önemli bir adım atıyorum. Ancak diğer yandan da üzgünüm çünkü burada çok güzel günler geçirdim." dedi.

25 yaşındaki futbolcu Roma'nın hedeflerinin kendisini cezbettiğini anlatırken, "Kulübüme, başkanımıza, takım arkadaşlarımıza ve hocalarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün bu noktaya geldiysem onlar sayesinde geldim. Taraftara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Benim için bir yolculuk bitti, diğeri başlıyor." ifadelerini kullandı.

Kariyerine Piacenza altyapısında başlayan Nainggolan, 2010 yılında transfer olduğu Cagliari forması altında 100'ün üzerinde resmi maça çıkmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Nainggolan Resmen Roma'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement