Nba'de Tüm Sezona Bedel Maç - Son Dakika
Spor

Nba'de Tüm Sezona Bedel Maç

Nba\'de Tüm Sezona Bedel Maç

NBA'de bu gece oynanacak olan Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets maçının galibi ligde playoff biletini alan son takım olacak.

13.04.2018 00:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Normal sezonu 82'şer karşılaşmadan oynanan NBA'de bu sürecin son gününe girilirken, playoff yarışı son saate kadar sürecek. Batı Konferansı'nın "genç ve dinamik" iki takımından olan Minnesota Timberwolves ve Denver Nuggets, bu gece tamam ya da devam maçına çıkacak.

Doğu Konferansı'nda ilk 8'e giren takımlar daha önceden kesinleşirken, Batı'da işler son maça kaldı. 7 takımın playoffu garantilediği konferansta Minnesota ve Denver 81 maçta 46'şar galibiyet ve 35'er mağlubiyet ile 8 ve 9. sırada bulunuyor. Normal sezonun son gecesinde karşılaşacak olan bu ekibin mücadelesinden galip çıkan taraf 8. olacak ve playoff ilk turuna yükselmeyi başarıp, konferans liderliğini çok önceden garantileyen 'in rakibi olacak.

Çarşambayı perşembeye bağlayan gece TSİ 03.00'te karşı karşıya gelecek iki ekibin mücadelesinde genç pivotların mücadelesi dikkat çekiyor. Minnesota'da bu sezon 21.2 sayı 12.3 ribaund ve 1.4 blok ortalamaları ile oynayan ve Denver için 18.2 sayı 10.7 ribaund ve 6.1 asist ortalamaları tutturan Sırp Nikola Jokic, takımlarının playoffa kalması için mücadele edecek. Ayrıca Minnesota'da sakatlıktan dönen All- Star Jimmy Butler, oyun kurucu Jeff Teague ve eleştirilerin odağındaki gibi isimler bulunuyorken, Denver da Jamal Murray, Gary Harris ve Paul Millsap gibi çok yönlü oyuncuları ile dikkat çekiyor.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Nba'de Tüm Sezona Bedel Maç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement