Nedenini Anlayamadım" - Son Dakika
Spor

Nedenini Anlayamadım"

Nedenini Anlayamadım"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un hocası Jurgen Klopp, deplasmanda kazandıkları 5-4'lük Norwich City mücadelesinin ardından konuştu.

23.01.2016 22:52

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un hocası Jurgen Klopp, deplasmanda kazandıkları 5-4'lük Norwich City mücadelesinin ardından konuştu.

Adam Lallana'nın 90+5'te attığı golle Norwich City karşısında tarihi bir galibiyet alan Liverpool'da maç sonrası büyük sevinç yaşandı.

Karşılaşmanın ardından konuşan Klopp, "İnanılmaz maç. Her zaman olumlu düşünmeliyiz. Bugün kolay olmadı. Başta birçok sorun yaşadık. Oyunu rahatlatmayı denedik ama potansiyelimizin çok azını yansıttık" dedi.

Maç sonu uzatmalara 5 dakika verilmesini eleştiren Klopp, "Set oynamaya başladık ve maç değişti. Daha rahat top yapabildik. Uzatmalarda 5 dakika eklendiğini görünce nedenini anlayamadım" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli hoca, "Bu bence bir rekor olmalı ama sorunlarımızı görmeliyiz. Çünkü her zaman bu kadar şanslı olamayız. Neler yapabileceğimizi biliyoruz. Bir maç için yeterli bir hikaye" şeklinde konuştu.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Nedenini Anlayamadım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement