Nicklas Bendtner, Takside Pantolonunu İndirdi ve Küfür Etti - Son Dakika
Spor

Nicklas Bendtner, Takside Pantolonunu İndirdi ve Küfür Etti

Nicklas Bendtner, Takside Pantolonunu İndirdi ve Küfür Etti

Danimarka basını, Arsenal'da forma giyen Nicklas Bendtner'in sarhoş şekilde taksiye bindiğini, pantolonunu indirerek etrafa küfür ettiğini yazdı.

13.03.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gün geçmiyor ki futbolcularla ilgili yeni bir skandal daha patlak vermesin. Nedense böyle olaylar da hep sahada başarılı olmayan oyuncuların başına geliyor. Bunlardan sonucusu da çok konuşulacak cinsten.

"TAKSİDEYKEN PANTOLONUNU İNDİRDİ"

Danimarka gazetesi BT'de yer alan habere göre, Nicklas Bendtner ile beraberindeki üç arkadaşı alkolün su gibi aktığı gece sonrası taksiye bindi. İsmi açıklanmayan taksi şoförünün iddiasına göre, sarhoş Bendtner, taksideyken pantolonunu indirip dışarıdaki kişilere dönerek "Sizi s...." demiş.

İşte taksicinin anlattıkları:

"KÜFÜR ETTİ, KEMERLE ARABAYA VURDU"

"Kapıları kilitlemiştik. Bendtner pencereden dışarı sarktı. Pantolonunun düğmelerini açarken kemerini de çıkartmıştı. Dışarıdakilere 'sizi s....' dedi. Bu sırada kemerle de arabaya vuruyordu. 25 yıldır Kopenhag'da taksicilik yapıyorum. Çok fazla sarhoş insan taşıdım ama böylesini ilk kez görüyorum."

TAKSİ ŞOFÖRÜ POLİSİ ARADI

Taksi sürücüsü Bendtner ve arkadaşlarını bıraktıktan sonra hemen polisi haber verdiğini söyledi. Danimarkalı oyuncunun temsilcisine ulaşan BT gazetesi, yetkili kişi Elisa Lykke'in yorum yapmak istemediğini yazdı.

Öte yandan, Arsene Wenger'in bu olaydan haberdar olduğu ve para cezası verileceği öne sürülüyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Nicklas Bendtner, Takside Pantolonunu İndirdi ve Küfür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement