Okur'dan 12 Sayı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Okur'dan 12 Sayı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Okur\'dan 12 Sayı

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'ne (Nba), Bu Sabaha Karşı Oynanan 3 Maçla Devam Edildi.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'ne (NBA), bu sabaha karşı oynanan 3 maçla devam edildi.

Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, sahasında Sacramento Kings'i 117-93 yenerken, milli basketbolcu karşılaşmada 12 sayıyla oynadı.

24 dakika sahada kalan Okur, 4 kez denediği 3 sayılık atışlarda başarılı olamazken, 10 kez kullandığı 2 sayılık atışlarda ise 4 isabet buldu. 4 kez geldiği serbest atış çizgisinde de tam isabet bulan Okur, karşılaşmayı 12 sayı, 4 ribaunt ve 4 asistle tamamladı.

Utah'ta 32 sayı ve 10 ribauntla “double-double” yapan Carbos Boozer, gecenin en skorer oyuncusu olarak takımını galibiyete taşıdı. 15 sayı, 8 ribaunt ve 8 asistle maçı tamamlayan Andrei Kirilenko ile 13 sayı, 4 ribaunt ve 4 asistle oynayan Ronnie Brewer'ın performansları takımlarına önemli katkı sağladı.

Kings'de ise 22 sayı, 4 asist ve 2 ribauntla oynayan John Salmons ile 21 sayı, 2 ribauntla maçı tamamlayan Kevin Martin'in çabaları yenilgiyi önleyemedi.

NETS SON 2 SANİYEDE KAYBETTİ

New Orleans Hornets, deplasmanda New Jersey Nets'i Chris Paul'un bitime 2 saniye kala attığı basketle 84-82 yendi ve 6. galibiyetine imza attı.

Hornets'da 27 sayı, 7 asist ve 6 ribauntluk performans sergileyen Chirs Paul, takımının en başarılı oyuncusu olarak galibiyette önemli rol oynarken, 14 sayı ve 12 ribauntla “double-double” yapan Tyson Chandler da galibiyete büyük katkı sağladı.

Vince Carter'ın sakatlığı nedeniyle forma giymediği Nets'de ise Richard Jefferson'un 32 sayı, 6 ribaunt ve 4 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmazken, 12 sayı ve 10 ribauntla “double-double” yapan Nenad Krstic'in çabaları yenilgiyi önleyemedi.

Gecenin diğer maçında ise Denver Nuggets, sahasında konuk ettiği Cleveland Cavaliers'i 122-100 yenmeyi başardı.

Lige, yarın sabaha karşı oynanacak 8 maçla devam edilecek.

Kaynak: DHA