Ivan Rakitic: Önce Sevilla - Son Dakika
Spor

Ivan Rakitic: Önce Sevilla

Ivan Rakitic: Önce Sevilla

Sevilla Kaptanı Rakitic, hakkındaki transfer dedikodularına rağmen henüz karar vermediğini ve kulübüyle görüşmeden hiçbir hamle yapmayacağını söyledi.

03.01.2014 00:41  Güncelleme: 00:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevilla Kaptanı Ivan Rakitic, hakkındaki transfer spekülasyonlarına rağmen henüz bir karar vermediğini ve kulübüyle görüşmeden de hiçbir hamle yapmayacağını dile getirdi. Unai Emery'nin bu sezon kaptanlığı vermesiyle kendini bulan Hırvat yıldız, 7 gol ve 6 asistlik performansıyla takımının yükselişindeki en büyük pay sahibi oldu. Dikkate değer performansının ardından adı başta PSG ve Manchester United olmak üzere bir çok Şampiyonlar Ligi ekibiyle anılan Rakitic, hakkındaki spekülasyonları Sevilla'nın resmi internet sitesinden yanıtladı.

Rakitic, "Söyleyecek yeni bir gelişme yok. Hepimiz tatildeyiz. Ben de günlerin geçmesini bekliyorum ve gelişmelerle çok da ilgilenmiyorum. Kulübümle oturup konuşacağız ve ardından da neler yapabileceğimizi göreceğiz." sözleriyle acele hareket etmeyeceğini vurguladı. Sevilla'yı hem takım olarak hem de şehir olarak çok sevdiğini belirten Rakitic, "Herkesin bildiği üzere antrenmanlara çıkarken, maçlarda görev alırken, bu şehirde dolaşırken son derece heyecanlanıyorum. Buradaki hayatımın tadını çıkarıyorum ve Sevilla'nın bir parçası olduğum için son derece mutluyum." dedi.

Sevilla ile olan sözleşmesinin sona ermesine 18 ay kalan Rakitic, ilk devrede Avrupa Ligi'nde boy gösterdi lakin olası bir transferde Şampiyonlar Ligi'nde forma giyecek. Lakin Sevilla'nın yeni başkanı Jose Castro, geçtiğimiz günlerde Rakitic'i kesinlikle satmayacaklarını ancak sözleşmede yer alan 40 milyon avroluk serbest kalma maddesinin ödenmesi halinde Rakitic'in ayrılabileceğini dile getirmişti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Ivan Rakitic: Önce Sevilla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement