Orduspor'a Alt Yapı Takviyesi - Son Dakika
Spor

Orduspor'a Alt Yapı Takviyesi

Orduspor\'a Alt Yapı Takviyesi

Orduspor'da alt yapıdan A takıma alınan Hüsamettin Tut, Yasin Öztop ve kaleci Köksal, kamptaki performanslarıyla Hector Cuper'in dikkatini çekmeyi başardılar.

23.07.2012 14:43  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Orduspor'da alt yapıdan A takıma alınan Hüsamettin Tut, Yasin Öztop ve kaleci Ali Köksal, kamptaki performanslarıyla teknik direktör Hector Cuper'in dikkatini çekmeyi başardılar.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen'in isteği ile kampa dahil olan alt yapı oyuncuları, takım kadrosunda yer almak için tüm güçleri ile mücadele veriyorlar. Geçen yıl Arsinspor'da forma giyen kaleci Ali Köksal, 1 yıl aradan sonra yeniden Orduspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, mor beyazlı-forma altında başarılar elde etmek istediğini söyledi.

Geçen yıl kiralık olarak Çankırıspor'da oynayan Hüsamettin Tut ise, "Orduspor kadrosunda yer almak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İdman ağır ama burada ortam çok güzel olduğu için bunu zevkle gerçekleştiriyoruz. Orduspor'da kalmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

Alt yapıda yetişerek Orduspor forması için mücadele eden ve geçen yılı kiralık olarak Gümüşhanespor'da geçiren Yasin Öztop da takımda kalmak için çalışacaklarını, verilen şansı en iyi şekilde değerlendireceğini söyledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor'a Alt Yapı Takviyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement