Orduspor çıkış arıyor - Son Dakika
Spor

Orduspor çıkış arıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un takım kaptanı Anıl Taşdemir, Karşıyaka maçını kazanarak tekrar iyi bir ivme yakalamak istediklerini söyledi.

29.01.2014 17:56

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un takım kaptanı Anıl Taşdemir, Karşıyaka maçını kazanarak tekrar iyi bir ivme yakalamak istediklerini söyledi.

Taşdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar günü sahalarında oynayacakları Karşıyaka maçını kazanarak tekrar yarışın içerisine girmek istediklerini belirtti.

Mersin İdmanyurdu maçına kadar ligde iyi bir gidişatları olduğunu ifade eden Taşdemir, şöyle konuştu:

"Mersin maçının ilk yarısı gerçekten bize yakışmayan bir oyun oynadık ama ikinci yarı sonucun böyle olmaması gerekirdi. Her şeye rağmen taraftarlarımız takımlarını desteklesinler. Çünkü herkes biliyor bizim ne zorluklarla buralara geldiğimizi. Onların destekleriyle bir bütün olarak başarılara imza attık. Yine bir bütün olmayı sağlarsak ilk yarıda yakaladığımız o ivmeyi yakalayacağımızı düşünüyorum. İnşallah Karşıyaka maçını kazanarak tekrar iyi bir ivme yakalamak istiyoruz."

- "Haddinden fazla üzülüyoruz"

Kaptan Taşdemir, ligde kaybettikleri her maçın ardından haddinden fazla üzüldüklerine değinerek, "Belki o yüzden insanlar bizleri seviyor. Çünkü görüyorlar nasıl üzüldüğümüzü ve kahrolduğumuzu. Tatile gidecek arkadaşlar tatile bile gitmiyorlar. Mersin İdmanyurdu maçı sonrası gerçek anlamda çok üzüldük ancak rakiplerimizin geçtiğimiz hafta puan kaybetmeleri bizi artı yönde etkiledi" ifadelerini kullandı.

Orduspor çıkış arıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor çıkış arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement