Orduspor'da Cuper'le Devam Kararı - Son Dakika
Spor

Orduspor'da Cuper'le Devam Kararı

Orduspor\'da Cuper\'le Devam Kararı

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, teknik d,rektör Hector Cuper ile yola devam edeceklerini söyledi.

19.03.2013 11:52  Güncelleme: 16:38

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, yaptığı açıklamada 3-2 yenildikleri Gaziantepspor maçının ardından yönetim kurulu üyeleri ve Hector Cuper'in de katılımıyla bir toplantı yaptıklarını söyledi. Toplantıda Cuper'in durumunu değerlendirdiklerini vurgulayan Başkan Türkmen, şunları söyledi:

"Cuper, toplantıda yönetim kurulumuza, 'Orduspor takımının bir parçasıyım. Orduspor'un bir elemanıyım. Bugüne kadar Orduspor için çalıştım. 25 yıllık kariyerim boyunca bu tür sıkıntılar yaşadım. Ancak bu tür olumsuz durumlardan takımımı kurtarmayı da başardım. Ancak eğer isteniyorsa ve gerekli görünüyorsa gitmeye hazırım.' dedi. Yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantı sonucunda 9 aydır birlikte çalışan ve oyuncuların transferlerini gerçekleştiren Sayın Cuper, oyuncuları herkesten iyi tanımaktadır. Ligde 8 maçımız kaldığını düşünerek yeni bir teknik direktörün takım oyuncularımızı tanıyıp, yeterince katkı sağlayacağına inanmamakla birlikte milli maç arasını da iyi bir şekilde değerlendirerek yanlışları düzelterek sayın Cuper ile yolumuza devam edeceğiz."

SAĞDUYU ÇAĞRISI

Orduspor yönetimi olarak teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Türkmen, açıklamasının sonunda şunları söyledi:

"Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada takımımızın yanında yer alarak geride kalan 8 karşılaşmada moral ve motivasyonumuzu en üst seviyede tutmak öncelikli görevimiz olacaktır. Şunu da unutmamak gerekir ki ligimizde bulunan 7 takımın puanları 29 ile 32 arasında değişiklik göstermesi henüz Orduspor'un bir şeyi kaçırmadığını göstermektedir. Hal böyle iken herkesin sağduyulu olarak takımına güvenine ihtiyaç var."

FOTOĞRAF - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Orduspor'da Cuper'le Devam Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement