Özel Maç - Son Dakika
Spor

Özel Maç

Özel Maç

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Albimo Alanyaspor arasında Afyonkarahisar’da oynanan hazırlık maçında, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor rakibini 2-1 mağlup etti.

15.07.2015 21:23

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Albimo Alanyaspor arasında Afyonkarahisar'da oynanan hazırlık maçında, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor rakibini 2-1 mağlup etti.

Alanyaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Afyonkarahisar kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı Serdar Bahçıvan, Cevher Ahen ve Alican Alp yönetti. Alanyaspor karşılaşmaya Haydar, Ahmet Şahbaz, Erman, Kerem Can, Yasin, Sinan, Timuçin, Deniz, Perovic, Barış ve Ayite ilk 11'i ile başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise sahaya Stachowiak, Erkam, Nikola, Serkan, Aykut, İshak, Erdal, Himmet, Umut, Alanzinho ve Ergin ilk 11'i ile çıktı.

2-1 sonuçlanan maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un gollerini 32. dakikada Erdal ve 55. dakikada Alanzinho penaltıdan attı. Alanyaspor'un tek gölünü ise 80. dakikada Arif kaydetti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement