Özrü Kabahatinden Büyük - Son Dakika
Spor

Özrü Kabahatinden Büyük

Özrü Kabahatinden Büyük

Feyenoord’un PSV'yi 3-1 yendiği maç sırasında oyundan atıldıktan sonra rakip taraftarları tahrik eden Bruma kendini savundu.

02.12.2013 15:52

Takımı oyunu 2-1 mağlup götürürken çift sarı kartla oyundan atılan Feyenoordlu Jeffrey Bruma sahadan çıkarken kendisine doğru atılan bir su şişesini görünce cevap vermekten geri kalmadı. Su şişesinin nereden geldiği belli değilken, 50 bin kişinin önünde, kameraların açıkça yakaladığı bir hareket yapan 22 yaşındaki oyuncu bir anda gündemin 1 numaralı maddesi oldu. Maçtan sonra olayın kızgınlığı halen üzerinde olan Bruma özür dilememişti ama PSV bugün resmi sitesinde, futbolcunun ağzından bir özür mesajı yayınladı. Futbolcunun takım arkadaşlarına da üzgün olduğunu belirttiği açıklandı.

"Bu bir küfür değildi!"

Genç oyuncu ayrıca yaptığı açıklamada yaptığı hareketin bütün Feyenoord taraftarına değil sadece şişeyi atan kişiye olduğunu, işin sadece şişeyle bitmediğini ve bir çok hakaret duyduğunu iddia ediyor. Lakin Bruma "Orta parmağımı kaldırmamıştım. Yani bu bir küfür değildi. Basit bir 'git başımdan' hareketiydi" ifadeleriyle olayı açıklıyor.

Federasyondan önce kulüp cezasını verdi

Elbette Eindhoven kulübü bu hareketi affetmedi ve Bruma'ya federasyonun daha sonra açıklayacağı cezayı beklemeden cezayı kesti. Verilen para cezasının ne kadar olduğu açıklanmadı. Sezona çok iyi başlayıp daha sonra kötü gidişi bir türlü durduramayan ve 5 sezondur şampiyonluk göremeyen PSV için işler her gün daha da zorlaşıyor. Dün kaybedilen maçtan sonra Eindhoven dönüşü PSV taraftarları takım otobüsünün önünü kestiler. Bu, 1 ay içindeki ilk yol kesme hadisesi değil.

Fırat Topal

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Özrü Kabahatinden Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement