Özyurt'tan 'Stat' Açıklaması - Son Dakika
Spor

Özyurt'tan 'Stat' Açıklaması

Özyurt\'tan \'Stat\' Açıklaması

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, “Samsunspor Süper Lig’e çıkarsa, 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında stadın zemininin hazır olacağı inancını taşıyorum” dedi.

26.02.2014 16:54

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, "Samsunspor Süper Lig'e çıkarsa, 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında stadın zemininin hazır olacağı inancını taşıyorum" dedi.

Güven Özyurt, 2013 yılı faaliyetlerini değerlendirmek ve 2014 yılında yapılacak programlarla ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere basın mensupları ile Yelken Kulüp'te bir araya geldi. İlkadım İlçe Müdürü Murat Turan, Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, Basın ve Hakla İlişkiler Şube Müdürü Ebru Çoşkun Bayraktar, Okul Sporları Şube Müdürü Sema Yıldırım ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı toplantıda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2013-2014 yılı faaliyetleri değerlendirildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün Samsun'da Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her alandaki projelerini yürütmekte yükümlü olan bir idari kadro olduğunu hatırlattı.

İl Müdürü Güven Özyurt, Samsunspor'un ikinci yarıdaki performansını değerlendirerek, "Samsunsporumuz inşallah Süper Lig hedefini başarıyla sonuçlandırır. Yakalanan hava güzel ama çok sorunlar var. Maddi anlamda bir sıkıntı yaşanıyor. Maddi anlamda destek verilmesi gerekiyor. Bakanlık olarak zaten destek sonuna kadar sağlanıyor. Samsun'da yerelde bulunan herkese, bizler de dahil olmak üzere ayrı ayrı görevler düşüyor. Samsunspor Süper Lig'e çıkarsa, 24 saat şantiye çalışarak federasyonun ortaya koyduğu kriterlerin tamamlanmasıyla birlikte 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında stadın zemininin hazır olacağı inancını taşıyorum. Böyle bir ihtimal var" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Özyurt'tan 'Stat' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement