Paris'te Rus Derbisi - Son Dakika
Spor

Paris'te Rus Derbisi

Paris\'te Rus Derbisi

Rus tenisçiler Maria Sharapova ve Anastasia Pavlyuchenkova WTA Paris’te yarı finalde kozlarını paylaşacak.

26.02.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sutopunda kural hatası

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Gdf Suez Açık'ta yarı finalistler belli oldu.

Turnuvaya bir numaralı seribaşı olarak katılan Rus Maria Sharapova çeyrek finalde Kirsten Flipkens ile mücadele etti. Karşılaşmaya favori olarak başlayan Sharapova, bir önceki turda gösterdiği iyi performansı sürdürerek 6-2'lik iki setle yarı finale yükseldi.

Dünya beş numarasının son dörtteki rakibi bir başka Rus raket Anastasia Pavlyuchenkova oldu. Dört numaralı seribaşı Angelique Kerber'le oldukça uzun ve çekişmeli bir maç oynayan Pavlyuchenkova, iki buçuk saat sonunda 5-7, 6-3 ve 7-6'lık setlerle adını yarı finale yazdırdı.

Bundan önce sadece bir kez karşılaşan Rus ikilinin 2010'da Cincinnati'deki tek randevusunda gülen taraf Maria Sharapova olmuştu.

Cornet de yarı finalde

Diğer yarı final eşleşmesi ise Alize Cornet- Sara Errani şeklinde gerçekleşti.

Ev sahibi ülkenin şampiyonluk umutlarından Alize Cornet, çeyrek finalde Andrea Petkovic ile üç saatlik bir mücadele yaptı. İlk seti 7-6 ile alarak öne geçen Fransız raket, üç defa maç puanı oynadığı ikinci seti 7-5 kaybetse de 6-3'lük son setle yarı finalde Sara Errani'nin rakibi oldu. Üç numaralı seribaşı Errani ise 6-2 ve 6-3'le Elina Svitolina'yı mağlup etti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Paris'te Rus Derbisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement