Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini, ara transferde Edin Dzeko'nun takımdan ayrılmasına izin evrmeyeceğini açıkladı.
2011 yılının ocak ayında Wolfsburg'dan 33 milyon avroya transfer edilen Dzeko, Manul Pellegrini döneminde sadece 9 maçta ilk onbirde görev yaptı ve 7 gol attı.
Arsenal, Dortmund, Inter ve Roma'nın da durumunu yakından takip ettiği Dzeko ile ilgili Daily Telegraph'a açıklamalarda bulunan Şilili teknik adam, "Dzeko'nun satılması söz konusu değil. Ona sezon başında ne kadar güvendiğimi söyledim. BUndan sonra daha da fazla güveneceğim. Geniş bir kadromuz olması bizim için çok önemli. Çünkü nisan ayına kadar oldukça yoğun bir maç tempomuz var. Eğer kupalar kazanmak istiyorsak önemli oyuncularımızı kadromuzda bulundurmayı sürdürmeliyiz. Belki Dzeko istediği kadar forma şansı bulamıyor olabilir. Ama o bu takımın önemli bir parçası." dedi.
Son Dakika › Spor › Pellegrini Dzeko'dan Vazgeçmiyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.