Pochettino Pişman Değil! - Son Dakika
Spor

Pochettino Pişman Değil!

Pochettino Pişman Değil!

Mauricio Pochettino, UEFA Avrupa Ligi'nde Borussia Dortmund'a 3-0 kaybetmelerine rağmen Premier Lig son oynadıkları Arsenal maçı kadarosundan 7 oyuncu değiştirdiği için pişman değil. Kötü bir akşam geçirdiklerini söyleyen Pochettino, "Bizim için kötü bir akşam oldu.

11.03.2016 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Mauricio Pochettino, UEFA Avrupa Ligi'nde Borussia Dortmund'a 3-0 kaybetmelerine rağmen Premier Lig son oynadıkları Arsenal maçı kadarosundan 7 oyuncu değiştirdiği için pişman değil.

Kötü bir akşam geçirdiklerini söyleyen Pochettino, "Bizim için kötü bir akşam oldu. Bunu kabul etmek zorundayız. Rotasyon konusunda hiçbir pişmanlığım yok. Biz çalışmak ve galibiyet almak için bu 11'i belirledik." ifadelerini kullandı.

Dortmund maçının, oyuncularının gelişimi açısından önemini vurgulayan başarılı çalıştırıcı, "Oyuncularım aldıkları sonuç nedeniyle hayal kırıklığına uğradılar ancak bu maç, onların seviyelerini görmeleri açısından çok iyi bir test oldu. Bir Şampiyonlar Ligi maçı gibi hissetmeleri, gelecek açısından iyi bir deneyim."

3 maçtır kazanamadıkları ve Pazar günü Aston Villa ile oynayacakları maça dair düşünceleri sorulan genç teknik adam, "Bu 10 aylık bir periyot. Bu süreçte hem iyi hem de kötü durumlarla karşılaşacağız. Endişe duymuyorum. Durumun farkındayım" şeklinde konuştu.

Sadece son maçlarda istediklerini yapamadıklarını söyleyen Pochettino, "Sezon başından beri iyi durumdayız. Sadece son birkaç maçta istediklerimizi yapamadık. Oyuncularım çok üzgün ama pozitif olmak durumundayız" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Pochettino Pişman Değil! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement