Potada Final Serisi Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Potada Final Serisi Devam Ediyor

Potada Final Serisi Devam Ediyor

Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe arasındaki Beko Basketbol Ligi play off final serisinin 4. maçı yarın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

09.06.2014 11:50

Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasındaki Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 4. maçı yarın sarı-kırmızılıların evsahipliğinde yapılacak.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Önemli mücadeleyi hakemler Fatih Söylemezoğlu, Murat Biricik ve Fatih Arslanoğlu yönetecek.

Serinin ilk 2 maçını evinde oynayan Fenerbahçe Ülker, sahasındaki ilk 2 maçı 89-70 ve 74-73 kazanarak 2-0 öne geçti. Serinin 3. maçında ise Galatasaray Liv Hospital, rakibini 73-64 mağlup etti. Sarı-lacivertli takımın 2-1 üstünlüğünün bulunduğu serinin 4. karşılaşmasında iki takım da galibiyete odaklanmış durumda.

Karşılaşmanın biletlerini günler öncesinden tüketen taraftarının desteğiyle rakibini bir kez daha yenmenin hesaplarını yapan sarı-kırmızılılar, seriye 2-2 eşitlik getirmenin peşinde. Seride 2-1 önde olan "Sarı Kanaryalar" ise üstünlüğünü 3-1'e taşıyarak, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Potada Final Serisi Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement